Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang

Personligt rangekort!

 
Vi skulle vilja informera er alla om vad som gäller med våra rangekort. Ni som medlemmar i Ringenäs GK har förmånen att ha fria rangebollar. Vi har 12 kort i receptionen som ni kan låna under våra öppettider. Men för några år sedan tog vi fram möjligheten att kunna få ett eget kort som ni kan använda när ni vill, mot en deposition på 100 kr. Detta kortet kan ni sedan använda hur mycket ni vill och ha det så länge ni önskar.
 
Vi har under en tid haft problem med att lånekorten inte lämnas tillbaka och att vi behöver köpa nya kort samt att ni därmed har antingen körkort, kreditkort eller annat kort liggande hos oss. Vi skulle därför vilja be er "köpa" ert egna kort istället. Vi skriver ert namn på det i vårt program så tappar ni det och det upphittas, kan vi se vem det tillhör och ni kan då få tillbaka det. Fördelen är ju också att ni kan använda det när ni vill, utan att behöva stå i kö för att få låna ett lånekort.
 
Välkomna in i receptionen så hjälper vi er med ett alldeles eget kort. Vi ses!
 
 

lackering av golv!

 

Fredagen den 14 februari kommer vi att lacka golvet i nya bagförrådet. Detta innebär att förrådet kommer vara stängt hela dagen. Behöver ni era klubbor denna dag, se till att ni har tagit ut de innan.

 

 

snart dags för sportlov!
På sportlovet kommer vi att låna ut klubbor till barn och ungdomar som vill prova på att slå lite på rangen. Detta gäller måndag till fredag den 17-21 februari mellan kl 10-15. Klubborna finns att hämta i receptionen.
 
Vi kommer också att ha ett erbjudande i restaurangen denna vecka där ni kan köpa Pasta Bolognese för 45:-. Detta gäller för barn upp till 13 år och inga övriga rabatter på ringenäskortet kommer att gälla denna rätt.
Välkomna till oss!
 
 
 

Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid

Manuell bollränna gäller.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.