Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang

regelvandring på Ringenäs

Välkommen på regelvandring den 4/10 och 6/10!
Tillsammans med vår duktiga regel- och hcp-kommitté går vi en sväng på banan och får lära oss/fräschar vi upp minnet kring olika golfregler i olika situationer.

Vi har delat upp det i fyra olika grupper per tillfälle, med 30 minuters mellanrum. Det är max 10 personer i varje grupp för att kunna hålla lagom avstånd till varandra. Ni bokar in er på en plats på hemsidan.

Passa på och följ med - Det kommer hjälpa er i ert framtida spel.NYA BOKNINGSREGLER VID FROST!

Inför höst och vinter vet vi alla att frosten smyger sig på oväntat om nätterna. Vid frost skadas banan hårt och det är därför förbjudet att spela. I veckan har det beslutats att de starttider som är bokade kommer vara de som gäller. Alltså - om du har bokat tid kl. 08.00 och det fortfarande är frost, är din tid inte spelbar och kommer strykas. Första bollen som får spelas på är först då frosten har släppt - Tidigare har din starttid förskjutits men gör alltså INTE detta längre.


Anledningen till beslutet gör att flytet på bokningarna blir bättre, administrationen vid förflyttningar av bokningar blir lättare samt att de som bokat sin tid under dagen får spela på sin önskade tid. Tänk på att vädret nu går mot kallare dagar och nätter vilket också gör att frosten kommer titta fram. Håll koll på vädret och boka tid därefter.


Vid frost meddelas detta dagen innan eller tidigt samma dag via Facebook, hemsidan och receptionen.


Återigen - Det är förbjudet att spela vid frost!


Med detta sagt hoppas vi att frosten inte kommer och att folk kan spela som vanligt!


Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka starttid

Bokning på 18- och 9-hålsslingan.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.