Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang

en lägesrapport!

Under flera veckors tid har vi fått frågan om hur det går för restaurangen, hotellet och vår anläggning. Det är så härligt att känna att ni som medlemmar är så engagerade i er klubb och vill oss så väl!


Efter en tuff start i våras med 40 % tappade luncher, avbokningar av fester och event och många avbokningar på hotellet i miljonklass, känner vi nu att det är på väg att vända! Äntligen!


Sedan reserestriktionerna togs bort började det bokas på hotellet direkt. Sedan åtta veckor tillbaka har vi haft fullt i stort sett varje dag. Till en början var det ”vanliga semesterfirare” som ville ha närheten till havet, men de senaste veckorna har det kommit fler och fler golfare. Till en början i små sällskap men nu ser vi även de stora sällskapen komma hit. 


Att vi har fullt på hotellet gör också att vi har haft fullt upp i restaurangen. Det roliga i år är också att vi har sett att det har kommit mycket folk utifrån, som inte bor på hotellet. Våra räkaftnar i juli blev en succé och vi har haft fler gäster som ätit här på kvällarna än någonsin tidigare! Vi har kämpat länge för att vi skulle bli ett första val för boende i området och i år känns det som vi har lyckats! Äntligen!


Då det ändå har känts osäkert med Covid-19 och dess utveckling och att vi inte vetat från vecka till vecka om det kommer nya restriktioner att förhålla sig till, så har vi hela tiden jobbat med färre antal personal på alla våra avdelningar. Vi känner dock att vi har haft er fulla förståelse att det kanske inte varit precis som förut, men att ni förstår situationen och ni är på vår sida. Tack för det!


Som ni säkert har hört i olika medier så har golfspelandet ökat markant och så även hos oss. Vi har fått ca 200 nya medlemmar under året. Antal grupper för juniorer och knattar har fördubblats i år mot förra året, så våra härliga golfutvecklare har haft fullt upp!! Fantastiskt kul!


Förutom att vi har kämpat på, så har även ni varit härliga ambassadörer för vår anläggning. Vi får höra flera gånger i veckan av greenfeegäster att det har varit så trevligt på banan när de har spelat med er medlemmar. De får stöttning och härlig feedback från er alla. Detsamma gäller våra engagerade rangers/starters, ni får mycket beröm!


Vi vill ännu en gång tacka er alla för ert hjärtliga engagemang, era värmande ord och stöttning i denna situation. Nu hoppas vi alla att vi kan rida på den härliga våg som startat och att det bara blir bättre och bättre!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mollis volutpat est nec iaculis. Ut risus leo, finibus semper

Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka starttid

Bokning på 18- och 9-hålsslingan.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.