Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang

Jobbaudition 25 januari!

Är du intresserad av att jobba hos oss i sommar är du välkommen på en jobbaudition den 25 januari kl 10.00. Vi samlas i restaurangen där vi presenterar vår anläggning. Du kommer sedan att få sitta ner med någon från respektive avdelning du vill jobba på och presentera dig själv för oss. Ta gärna med CV.
För mer information om Ringenäs och vilka tjänster vi söker klicka gärna här
 

Vi söker fler tävlingsfunktionärer!

Nu är det dags att förstärka teamet med tävlingsfunktionärer på Ringenäs GK. För att kunna genomföra våra klubbtävlingar behöver vi fler av er medlemmar som kan tänka er att hjälpa till som starters och tävlingsledare. Det är ett perfekt tillfälle att lära känna fler medlemmar och få känna sig delaktig i klubben.

 

Exempel på en funktionärs uppgift är att:

  • hälsa spelarna välkomna till första tee
  • lämna ut relevant information till de tävlande
  • informera om eventuella tillfälliga lokala regler
  • se till att spelarna startar på rätt tid

Känner du att du skulle vilja hjälpa klubben vid några tävlingstillfällen, kontakta då Inger Sundqvist via mail på inger.sundqvist@gmail.com senast 31 januari 2020. Mer information om detta hittar du på vår hemsida.

 

Tack på förhand!

/Tävlingskommittén

ringenäskorten!
Det är jättekul att så många använder sig av de vita Ringenäskorten när ni handlar i restaurangen. Just nu är det många som fyller på dem inför den nya säsongen och vi vill därför ge er alla lite allmän information.
 
De går till så här: Om ni sätter ni in minst 1000:- på ett presentkort får ni 10 % rabatt på allt ni handlar i restaurangen (utom alkoholhaltiga drycker). Juniorer (upp till och med 16 år) som är medlemmar och sätter in 500:- på ett kort får 30% rabatt i restaurangen. Det år man fyller 17 år ändras rabatten automatiskt till 10%.
 
Vi vill även be er komma ihåg att ha med era kort när ni ska betala med era insatta pengar. Även om vi kanske vet vem just du är och vad du heter så kan vi alla trycka fel och därmed råka ta betalt av fel person. Det är för er säkerhet vi ber er att scanna era kort, samt att det går mycket fortare för er om ni scannar istället för att vi ska söka. Så kom ihåg att ta med dem för både er och vår skull.
 
De pengar ni sätter in gäller från det datum ni sätter in pengarna och ett år framöver. Börjar ni känna att ni inte hinner använda upp dem innan datumet är förbi så kan ni sätta in ytterligare 1000:- och då gäller de ytterligare ett år från det datumet ni satt in de nya pengarna.
 
Det var mycket information på en gång, men nyttig!
Välkomna in till oss, vi finns här för er!
 

Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid

Manuell bollränna gäller.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.