Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang

KlubbOrdförande har ordet...

 

Så har det efterlängtade beskedet från SGF kommit, från och med 1 juli får vi börja arrangera golftävlingar igen.

Detta betyder att vi kan genomföra Ringenäsveckan med start söndagen den 12 juli och avslut fredagen den 17 juli, håll utkik i tävlingskalendern på måndag då tävlingarna och anmälan släpps!

Dock finns det ganska många restriktioner som måste uppfyllas, allt reglerat i Tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor 2020-07-01, vi kommer publicera detta senare.

 

 

Så bra det blev med bokning på 9-hålsslingan, detta underlättar för alla. Det är nu viktigt att förstå att samma golfregler gäller även 9-hålsslingan, att vi håller vår plats på banan och om vi tappar tempo med följd att det blir tomt hål måste genomsläpp ske. Ge snabbare bollar möjlighet att gå igenom så blir allt trevligare.

 

 

En annan viktig fråga är rätten att boka in sig i bollar, ingen har rätt att neka någon att spela om det finns plats i bollen.

Vi på Ringenäs har Noll-tolerans mot att inte ha med andra spelare i bollen!

Detta finns med i vår värdegrund; Ringenäs Golfklubb består av positiva och generösa människor som arbetar för en miljö där alla ska känna sig välkomna.

Omtanke – Kvalitet - Gemenskap

 

 

Nu gäller det att vi alla fortsätter med social distansering, och tar det på allvar så att vi alla kan fortsätta att spela på vår fina golfbana som är i toppskick.

 

/Gunnar Nilsson, Ordförande Ringenäs GK

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mollis volutpat est nec iaculis. Ut risus leo, finibus semper

Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka starttid

Bokning på 18- och 9-hålsslingan.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.