Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang

Förändring på 9-hålsslingan sker!

Vi har under den senaste tiden fått en del klagomål på att det inte fungerar bra med manuell bollränna på 9-hålsslingan. Vi valde att gå ifrån digital bollränna i början av Covid-19, just för att ni skulle kunna komma hit och spela golf utan att behöva gå in i receptionen. Tyvärr har det inte fallit ut så bra då det varit mycket samlingar kring bollrännan, kö på banan och vissa som trängt sig före och liknande.

 

Därför har vi nu tagit ett beslut på att tills vidare göra ett test på att ha bokning i Min Golf även på 9-hålsslingan. Det kommer fortfarande ge er möjlighet till spontangolf, då tiderna släpps samma dag kl. 07.00 (med start från måndagen den 8 juni). Bokningsbara tider är mellan kl. 08.00 - 17.00, före och efter detta är det manuell bollränna. Fördelen med detta blir att ni själva på morgonen kan gå in och boka en tid, veta precis när ni ska gå ut och det finns inget som gör att ni är tvungna att gå in i receptionen för att få en tid.

 

Vi har även startat upp så att ankomstregistrering kan gå per automatik. Om ni är inloggade på appen MG Bokning och har Platstjänster aktiverat på er telefon, kommer ni ankomstregistreras i våra system när ni befinner er inom ca 200 m från klubbhuset, inom en timme före er starttid. Därmed behöver ni inte gå in i receptionen och berätta att ni är på plats (om ni inte vill så klart).

Appen MG Bokning laddar ni enkelt ned i App Store eller Google Play. En annan fördel med appen är att ni kan göra er bokning av starttid direkt i appen.

 

Som vi redan skrivet gör vi detta som ett test för att undvika folksamlingar och att tvinga någon att gå in. Vi kommer utvärdera detta efter hand och se om vi kan köra vidare på detta bokningssätt eller om vi behöver hitta en annan väg att gå.

 

 

TRIVSELGOLFen drar igång!

Äntligen kör vi igång med trivselgolf igen och första tillfället är söndagen den 14 juni. Vi träffas och spelar 9 hål under lättsamma former. Det innebär alltså ingen tävling och går det åt skogen på ett hål så kan du kasta bollen till ett bättre läge och spela vidare. Trivselgolfen är ett perfekt tillfälle både för nya och gamla medlemmar att lära känna fler medlemmar och även hitta nya vänner att spela golf med.

 

Efter spelet sätter vi oss i restaurangen och äter lunch och har trevligt tillsammans. Självklart med viss distans i dessa tider.

 

Kostnad för lunch och spel är 100 kr.

 

Anmälan görs via hemsidan och måste ske

senast fredagen innan spel.

 

Välkomna!

 

 

 

ÄNTLIGEN TÄVLING!
 
Äntligen fick vi beskedet vi har väntat på länge - från och med 1 juli är det okej från Svenska Golfförbundets sida att genomföra klubbtävlingar igen! Dock finns det en hel del restriktioner som vi kommer behöva följa, men det löser vi tillsammans. Vi kommer bl a i år ställa in att all betalning av startavgift och greenfee sker direkt vid anmälan på Min Golf. Vi kommer ha anmälan och scorekort på första tee. Detta för att minska samlingar i receptionen och hålla så mycket det bara går av hanteringen utomhus.
 
Tävlingarna kommer läggas ut på Min Golf inom kort - håll utkik!
 
Tyvärr blir vi tvungna att ställa in årets Ringenäs Friendly game den 4 juli. Vi tycker det är mycket tråkigt men känner att halva grejen med den tävlingen är samlingen på kvällen med mat, dans och prisutdelning, vilket inte är okej att genomföra i dagens läge. Vi får helt enkelt längta till nästa år och hoppas att det är en lite mer "normal" vardag då.
 
Därav finns det nu många lediga tider lördagen den 4 juli både på 18-hålsslingan och Dubbelbokningen som ni kan gå in och boka på Min Golf.
 

Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka starttid

Bokning på 18 hålsslingan.

På 9 hålsslingan gäller manuell bollränna.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.