Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang

Ändringar på banan

Från och med lördag 25/4 har vi öppnat upp för bokning fram till kl. 17.00 alla dagar. Ni kan alltså nu boka en starttid på 18-hålsslingan mellan kl. 08.00 - 17.00.
Från och med måndagen den 27/4 öppnar vi bokningen kl. 07.00 och har då det vanliga startförbudet mellan kl. 06.30 - 07.00.
 
Krattorna är tillbaka i bunkrarna igen då det inte fungerade att ha utan. Det blev ospelbart i bunkern då det var mycket spår efter spelare som inte försökt kratta med foten eller klubben. Alternativet var att införa lägesförbättring även i bunkern, men då hade inte banan varit hcp-grundande och det vill vi inte göra. Därför är nu krattorna tillbaka och vi ber er kratta efter er i bunkrarna.
 
Vi kommer i dagarna sätta på en skumgummidistans på flaggorna nere i koppen. Detta för att bollen inte ska trilla längst ned i hålet och spelaren enkelt bara rör sin boll och ingenting på flaggan.
 

Slutligen vill vi återigen påminna om att vi alla håller oss hemma om vi känner minsta symptom av covid-19!

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mollis volutpat est nec iaculis. Ut risus leo, finibus semper

Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid

Manuell bollränna gäller.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.