Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang

vad hände med våren och försäsongen!

 

Nu är det nya tider och mer än någonsin är det aktuellt för oss och många andra som jobbar inom restaurang att tänka utanför boxen. Då vi av ekonomiska själ inte har möjlighet att ha lika stor personalstyrka har vi behövt dra ner på våra öppettider. Idag är vi fyra personer som jobbar i restaurangen. Det är jag (Susanne), Fredrika som är kallskänka och Conny och Jonas som jobbar som kockar. Ni kommer så klart att få all den service och vällagade mat som ni är vana vid att få när ni kommer till oss. För att vi ska kunna hålla öppet sju dagar i veckan kommer vi i personalen att behöva alternera mellan våra ordinarie uppgifter. Det kan tex bli så att Conny serverar maten en dag, Fredrika tar betalat i kassan och jag jobbar i kallskänken. Vi kommer alla lära oss något utav detta och ni kommer få se nya ansikten ute i restaurangen.  

Mer än någonsin känner vi er kärlek till oss. Ni är många som stöttar oss genom att äta eller hämta lunch hos oss. Det finns även några som av olika anledningar inte har möjlighet att äta här just nu, men ändå vill stötta oss genom att betala en ”fiktiv lunch”. Vi vill rikta ett stort TACK till er alla, från oss alla här på Ringenäs, det värmer!!

Hoppas ni är med oss på vår resa!

 
 
 
 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mollis volutpat est nec iaculis. Ut risus leo, finibus semper

Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid

Manuell bollränna gäller.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.