Lunchguide och information från Ringenäs

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Lunchguide och information från Ringenäs

dop, bröllop och begravning!

 

Precis som livet har sin gång har vi på Ringenäs Restaurang äran att få ta del av er vardag mitt i livet. I år har vi haft både dop, bröllop och begravningar här hos oss. Men vi tar det från början...

Den 3 februari började vi med att ha en stor intervjudag med härliga ungdomar som ville jobba hos oss till den nya säsongen. Vi tyckte detta var ett bra upplägg och kommer även i år att söka personal på detta vis. Så boka lördagen den 25 januari kl 10,00 om du vill komma och presentera dig för oss. 

 

Under februarimånad varvade Frasse och Thomas sina  knatte- och juniorträningar med matlagning i form av nyttiga frukostar, mellanmål och middagar. Detta var mycket uppskattat av alla barn och föräldrar som deltog!

 

 

I början på mars började det så sakterligen dra igång igen och vi dukade upp både för Vasaloppsfrukost och Brunch och vi öppnade vår restaurang på kvällarna för à la carteservering. Damernas modevisning hade vi den 10 april, som i år hade några nya fantastiska modeller!

 

Så kom påsken, tävlingar, morsdag, golfensdag och den 1 juni hade vi vårt första bröllop! Fantastisk fin dag med lagom mycket sol och mycket nöjda bröllopsgäster!

 

 

Vi har haft många evenemang riktade mot tjejer i år. Vi har haft tjejstarten med 40 glada kvinnor och även cobra och pingkvällar som har haft fokus på damerna.

 

 

Sedan blev det några helger på rad med evenemang i form av JMI, midsommartävling, medlemsfest (ännu ett år med uppehållsväder) och vår nya restaurangtävling Friendly Games. Trots regn hela dagen på Friendly Games var det bara glada miner när vi avslutade dagen med en härlig middag och mycket dans! 

 

 

Man skulle kunna tro att det tog slut här men det var bara början. Ringenäsveckan kom och som den avslutades, med Gunilla Björkman som gjorde hole in one och vann en MINI bil!

Vem trodde att någon skulle göra hole i one på "rätt hål" någon gång?

 

 

Förutom alla tävlingar vi haft har vi samtidigt aldrig haft så många boende på hotellet som i år. Nöjda gäster från Skåne, Småland och många Göteborgsklubbar, men även gäster både från Danmark och Norge har besökt oss. De är så nöjda med boende, mat och trevliga medlemmar som de mött på vår fina banan! De överröser oss med fina ord!

 

September bjöd på många fina golfdagar och när det började lugna ner sig lite så hade vi möjlighet att ha både dopluncher och begravningsluncher.

 

 

Innan vi visste ordet av så var det åter dags för vår årliga julmarknad "Jul på Ringenäs"! I år kom det väldigt många fler än vi förväntat oss och det var ont om sittplatser i restaurangen. Kommer bli bättre till nästa år!

 

Nu är det bara några dagar kvar på året och det är hög till att planera för nyår. Även i år hjälper vi gärna till med maten, så ni kan umgås med era gäster.

Titta in på vår hemsida om ni är sugna på vår nyårscatering.

 

Nu vill jag önska er alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År.

 

Vi ses igen onsdag den 8 januari!

 

Susanne med personal

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mollis volutpat est nec iaculis. Ut risus leo, finibus semper

Golfutveckling

Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid

Manuell bollränna gäller nu.

Boka Bord

För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.