Lunchguide och information från Ringenäs

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Lunchguide och information från Ringenäs
Härliga midsommar
 
En av årets mysigaste dagar på Ringenäs är snart här, Midsommarafton! Vi kör på en favorit i repris och hoppas ni vill vara med. Vi börjar med 9-hålstävling med gemensam start kl. 09.00. Från kl. 11.30 serveras en midsommarbuffé som för de tävlande ingår i startavgiften.

För er som inte vill spela golf med som vill fira en traditionell midsommar bjuder vi in till midsommarbuffé mellan kl. 11.30-14.30. Vi kommer ha en trubadur som får oss i midsommarstämning och kl. 13.00 är det dags för dans kring midsommarstången. En riktigt rolig tradition som alla åldrar uppskattar. Vill man inte vara med och dansa är man välkommen att bara vara här och känna in stämningen.

Midsommarbuffén med de klassiska ingredienserna sill, potatis, köttbullar, jordgubbar och mycket mer, kostar 185 kr/person. Boka gärna bord innan för att säkra er plats, detta gör ni på vår hemsida eller på telefon 035-16 15 98. 
För att läsa mer om midsommar på Ringenäs klicka här.


  
Välkommen på medlemsfest

Lördagen den 29 juni bjuder återigen våra ägarna av Ringenäs Golf AB in till medlemsfest. Det bjuds på buffé och dryck och vi har en mycket trevlig kväll tillsammans.

 Festen ligger upplagd som en "tävling" på golf.se där anmälan sker och sista dag för anmälan är fredagen den 21 juni.
Max antal gäster är 350 och det är först till kvarn som gäller... 

Välkomna till en fantastisk kväll!Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Manuell bollränna gäller nu.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.