Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang
modevisning 10 april

Ni har väl inte glömt köpa biljetter till damernas Modevisning den 10 april. Ännu finns det biljetter kvar att köpa i restaurangen. 

Damkommittén önskar alla Ringenäs medlemmar varmt välkomna till deras årliga modevisning, onsdagen den 10 april kl. 18.30 på Ringenäs Restaurang. Under kvällen kommer Damkommittén presentera årets aktiviteter samtidigt som ni får njuta av en god middagsbuffé och trevlig modevisning. Under modevisningen får vi se årets nyheter med både herr- och damkläder samt skor (som inte bara är för golf) från RINGENÄS SHOP och NICCO! Köp din biljett i restaurangen för 250 kr/person (endast kontant betalning eller via Swish). Det ingår buffé, ett glas vin, öl eller alkoholfritt alternativ, samt modevisningen.Regelkurser

Har du koll på de nya golfreglerna?

Vi har fortfarande några platser kvar på våra två regelkurser nästa vecka om det är någon som vill passa på att uppdatera sig! Kurserna går på torsdag den 11 april kl. 10.00 och kl. 19.00. Kursen är helt gratis för våra medlemmar! 

Anmäl dig i receptionen, via telefon 035 - 16 15 90 eller via mail till golf@ringenasgk.se. Läs mer om regelkurserna på vår hemsida.

Välkommen att anmäla dig!


Demodag med callaway

På tisdag den 9 april kl. 15.00-19.00 är Callaway hos oss och har demodag! 
Du kan gärna boka en tid för att få en personlig stund med Callaway-experten, annars är du självfallet även välkommen att bara komma förbi och testa deras klubbor!

Varmt välkommen till oss!

Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Manuell bollränna gäller nu.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.