Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang
Vilket år!
Då var det snart dags att stänga igen dörrarna för den här säsongen! Onsdag den 19 december är sista dagen vi serverar lunch för i år. Men vilken säsong vi haft! Det är mycket som hänt! 

Vi startade säsongen med en uppskattat brunch och en härlig påskbuffé i mars. Damerna hade sin fina modevisning i april och veckan efter hade vi hotellet fullt med pingisgäster från Japan! Vi fortsatte med full sittning på Mors dag och sedan var det sommar med medlemsfest, JMI, SM, flera andra tävlingar, gästande golfklubbar, alla ni härliga medlemmar och sol, sol, sol varje dag!

Efter en svettig sommar gled vi sakta in i oktober och härliga dagar på banan. I restaurangen dukade vi upp vår Amerikanska brunch till Fars dag och vår succé Jul på Ringenäs kom med stormsteg. Sedan var det dags för julborden som vi nu är mitt uppe i!

Har ni kanske huset fullt med gäster på Nyårsafton så varför inte passa på att låta oss laga er mat! Läs mer om vår nyårscatering här.

Ni är varmt välkomna tillbaka till oss igen och en ny härlig säsong den 9 januari.

Vi önskar er alla en skön och härlig jul och gott nytt år!!

/Susanne med personal


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mollis volutpat est nec iaculis. Ut risus leo, finibus semper

Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Manuell bollränna gäller.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.