Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang
Golf året runt & resetips!
Hoppas ni alla har haft en riktigt bra sommar! 

Nu när vi går mot mörkare tider så kan vi börja blicka framåt.

Vad behöver jag förbättra till nästa säsong och hur ska jag göra det? Det är då vi kan påminna om att vi har belysning på drivingrangen och puttinggreenen. Det är bara att tända inne vid bollmaskinen, så är mörkret inget hinder för din träning. 

För er som inte vill stå i höstens lite kyligare klimat och belysning och träna så kan vi tipsa om höstens och vårens resor. Det är nämligen hög tid att boka både höst och vårresor nu. 

Den 14 oktober finns möjligheten att åka med på Golf Somatics till spanska Lumine GC vid Barcelona och veckan efter finns en ren golf och träningsresa till samma destination. Båda dessa åker Erik med på och är en av tränarna. 

Om du snarare är intresserad av en vårresa kan du redan nu boka in en resa med Thomas och Peter ("Frasse"). De åker både till Kanarieöarna och Meloneras den 9 mars samt Barcelona och Lumine GC den 29 mars. Två riktigt härliga vårresor!

Klicka nedan för att se mer om respektive resa:

Passa på att spela och fundera på vad just du vill bli bättre på nu när banan är som allra bäst!

Mer info om kommande resor hittar ni alltid på vår hemsida.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mollis volutpat est nec iaculis. Ut risus leo, finibus semper

Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Klicka här för att boka en starttid på banan.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.