Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang
Ny meny i restaurangen
Nu har vi utökat vår à la carte meny i restaurangen och gjort den lite mer sommarinspirerande. Titta gärna in på vår hemsida för att se hela menyn där.


Blåbärsgravadlax

Susanne med personal
banstatus

Med tanke på den senaste månaden med värme är vi i stort behov av nederbörd. Eftersom fairwayen har blivit "solbränd" är underlaget hårdare och bollarna går därmed längre. När bollen landar studsar den och rullar den betydligt längre nu. Tänk därför på de golfare du har framför dig och var extra försiktig. 

På vissa av våra foregreener är underlaget så mättat av bevattningen vilket gör att det är väldigt mjukt. Annars blommar gräset fortfarande en del vilket gör att det kan upplevas lite trögt och hoppigt. Annars är banan otroligt fin för årstiden!

Vi berörs, precis som alla andra, av bevattningsförbudet i Halmstad, men det vatten vi använder för att vattna banan tas från våra egna dammar där vi har en vattendom att följa. 

För att läsa mer om vår banstatus kan du gå in på vår hemsida. Vi uppdaterar generellt denna minst en gång per vecka. Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Klicka här för att boka en starttid på banan.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.