Supportergolf - tävling den 1 maj

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Supportergolf - tävling den 1 maj
Inbjudan till supportergolf - den 1 maj
Ringenäs junior- och elitverksamhet är en av de största i Sverige med totalt nästan 200 juniorer i aktiv träning. Verksamheten bygger på en stor bredd där alla ska kunna träna med den målsättning och ambition som passar var och en. På basen av den bredden erbjuds de som vill utvecklas längre. möjligheter att delta i en elitsatsning där målsättningen är att vara en av Sveriges högst rankade klubbar samt att vinna Svenska Mästerskap. De tre senaste åren har klubben vunnit ett guld och två silver i Lag SM. Vi har flera spelare som under de senaste tio åren spelat i de svenska landslagen och under 2018 har vi flera spelare som spelar internationell tourgolf, collegegolf eller spelar i landslaget. 


Viktiga faktorer för denna utveckling är givetvis tillgång till skickliga golfutvecklare med höga ambitioner och det har vi verkligen på Ringenäs. Vi behöver dessutom ha möjlighet att inspirera och stötta de unga spelarna att utvecklas vidare och i det syftet arrangerar vi årligen ett flertal läger för spelare på alla nivåer. För att kunna driva denna verksamhet är vi beroende av stöd från engagerade medlemmar och därför finns en supporterklubb som årligen bl.a. arrangerar en tävling för supporterklubbsmedlemmarna.


I år arrangeras Supportertävlingen den 1 maj och vi vill nu bjuda in klubbens medlemmar till denna tävling. Anmälningsavgiften är 300 kr/spelare eller 500 kr för alla medlemmar i en familj. Via anmälningsavgiften ingår även medlemskap i supporterklubben under hela 2018. För att visa att du har stöttat Ringenäs junior- och elitverksamhet kan du hämta en speciell bagbricka i receptionen. Alla intäkter från tävlingen går direkt till klubbens satsning på juniorverksamheten och kommer att bidra till bl.a. årets lägeraktiviteter.


Stort tack på förhand!  


Bästa hälsningar,

Juniorkommittén


        


Junior & knatte
Klicka på ikonen för att komma direkt till juniorernas & knattarnas medlemssida.

Boka bord
Vill du boka bord på Ringenäs Restaurang klickar du på ikonen.

Tävling
Här hittar du t.ex. mer information om Supportergolfens tävling.