Restaurang - 12

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang - 12
Ny köksmästare
Snart kommer Lasse lägga stekspaden på hyllan och ägna mer tid åt familj och golf. Istället har vi glädjen att låta Jonas Lindberg ta över rollen som köksmästare. Jonas kommer senast från Tylebäck, men har tidigare drivit både Halmstads och Haverdals golfkrog.

Vi önskar Jonas hjärtligt välkommen i gänget!
/Susanne med personal18-hålsslingan öppnar
Vi vill passa på att tacka alla som var med och hjälpte till på städdagen i söndags, ni är fantastiska! Det är tur för oss som har er medlemmar som ställer upp och hjälper till att göra vår bana fin.

På lördag kl. 09.00 öppnar vi 18-hålsslingan igen. Den kommer vara Gul-Blå ett tag framöver och spelas med ordinarie greener utan slagmattor. Vid eventuell frost hålls banan stängd tills frosten släpper. Det är bollränna som gäller på 18-hålsslingan fram till och med torsdagen den 6 april, därefter gäller tidsbokning.

Från och med måndagen den 27 mars är röd slinga stängd, fram tills den har återhämtat sig efter vintern. Ni som är 9-hålsmedlemmar får spela på 18-hålsslingan tills 9:an är öppen igen.Låt Ringenäs GK Junior och Elit gödsla din gräsmatta
Juniorerna fortsätter även i år med det uppskattade erbjudandet att vårgödsla din gräsmatta. Genom att beställa en vårgödning stödjer du en av Sveriges bästa junior-verksamheter. För mer information gå till vår hemsida.Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

BOKA hotell
Vill du boka ett rum på Ringenäs Golfhotell klicka här.Tes

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.