Klubb- och bolagsordförande informerar

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Klubb- och bolagsordförande informerar

All time high i golfenNu har vi slagit alla tidigare gränser inom golfen, totalt har vi ökat med 50.000 medlemmar i Sverige. Vi på Ringenäs GK tillhör också de klubbar som ökar medlemsantalet, vilket är mycket positivt. Antalet spelande på vår bana är rekordmånga, men medaljen har ju en baksida. Det blir svårare att få starttider, man får planera mer nu men det finns tider för alla.


Det är mycket viktigt att alla följer de bokningsregler som gäller. Detta för att så många som möjligt skall ges plats att spela. Vi kan tyvärr konstatera att det finns några som fortfarande bokar på 18-hålsslingan, men inte avser att spela mer än 9 hål. Så har vi ett antal medlemmar som konsekvent bokar på både 18-hålsslingan och 9-hålsslingan samma dag, på tider som är omöjliga att spela, då man ju inte kan spela båda samtidigt! Detta förfarande gör att vi hindrar andra spelare att få en speltid, vilket inte är acceptabelt! Vi vill nu att detta upphör och att vi kan ger flera tillträde till vår välskötta bana.


Nu har alla kurser kommit igång på nytt och vi är många deltagare som har trevligt och får lära mycket bra av våra golfutvecklare. Vi har endast en tävling kvar på denna säsong, Flaggtävling by Comfort 2020 den 20 september.


Planeringsarbetet med de nya toaletterna på banan är i stort sett klart och vi räknar med att snart börja med byggandet.


Vi vill passa på att inbjuda våra nya medlemmar till medlemsträff onsdagen den 2 september kl. 19.00 där vi kommer att informera om klubben samt visa anläggningen. Anmälan görs på hemsidan eller via receptionen.


Vi önskar er alla en fortsatt trevlig golfsommar!


Gunnar Nilsson

Ordförande Ringenäs GK


Göran Svensson

Ordförande Ringenäs Golf AB

Golfutveckling

Här kan du se det aktuella kursutbudet.

Banstatus

För att se vår banstatus kan du klicka här.

Restaurang

Här kan du läsa mer om Ringenäs Restaurang.