God Jul och Gott Nytt År

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
God Jul och Gott Nytt År

  

KÄRA VÄNNER!

Ett Gott Nytt År står överst på min önskelista till Tomten i år. Man får aldrig sluta tro på varken tomten eller framtiden, eller hur? Vi är helt säkert på väg och hoppas att vetenskapen ska hjälpa oss tillbaka till ett mer normalt liv – om än i sakta mak. På Ringenäs har vi trots allt haft ett hyfsat år. Det beror till stor del på det härliga gänget som arbetar här! Till er vill jag säga att ni både har varit – och är – helt fantastiska! Likt alla oss andra har även ni levt i osäkerhet kring hur vi ska hantera tiderna som råder, men ni har ändå varit snabba med att ställa om, sköta er hälsa och stanna hemma vid minsta lilla symptom.


Bara så att ni andra förstår – det är de här människorna som ser till att såväl alla enskilda medlemmar, Ringenäs Business Club, hotell- och konferensgäster samt de som besöker vårt Ringenäs för en stunds avkoppling över en bit mat eller en fika, för att shoppa eller spela Padel, har det bra. Vi har också ett fint samarbete med klubben vilket är extra viktigt i dessa tider. Stort tack för det!


Vi lyssnar in och försöker givetvis tillfredsställa alla önskemål från de olika grupperna, något som gör Ringenäs så spännande att både driva och utveckla. Och på tal om att utveckla kommer vi under den kommande vintern tag i saker som ska göra Ringenäs ännu mer attraktivt. Exempel: Vår uteservering får en välbehövlig uppfräschning! Den skall byggas ut för att bli mer tillgänglig i alla slags väder. Om något enda positivt kommit ur Corona så är det att ute är bra...

Även kvällsserveringen utökas så att fler får möjligheten att upptäcka vårt goda kök. Köket och personalrummet ska också få större ytor.


Vad händer ute på banan då? Jo, på Gul slinga har vi arbetat med bunkrar samt satt upp vindskydd och en ny toalett. Rangen skall fräschas upp med bland annat nya mattor. Vid blå 9 är snart den nya bron på plats. Nästa säsong går det att ta sig över den även med golfbil.


Sist, men inte minst, ska vi alla lyfta på hatten för klubbens alla barn och ungdomar. En stor eloge till er som tillsammans med våra golfutvecklare gör att golfen kommer att leva vidare med all den härliga positivitet som ni delar med er av. Några av er är också ute och lirar i världen och har redan gett oss rejäla nagelbitare. Först och främst gäller det våra flickor som är på spel i Europa/USA (Julia Engström med fin meritlista och nu senast Ingrid Lindblad som presenterat sig rejält  internationellt med sitt imponerande spel i US Open), men även killarna som inte ligger långt efter och lurpassar. Våra Golfutvecklare arbetar målmedvetet i en mix av både glädje och humor och med en proffsighet som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Härligt!


En riktigt God jul och Ett Gott Nytt År tillönskar jag er alla!


Göran Svensson

Golfutveckling

Här kan du se det aktuella kursutbudet.

Banstatus

För att se vår banstatus kan du klicka här.

Restaurang

Här kan du läsa mer om Ringenäs Restaurang.