Glad Påsk

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Glad Påsk

Glad Påsk

Kära vänner, tusen tack för alla glada hejarop och ”tummen upp” jag får av er på Ringenäs! 

 

Vilka medlemmar och gäster vi har! För att inte tala om det där duktiga gänget som ser till att allt fungerar även i dessa tider. Vi tar hand om varandra här. De rekommenderade avstånden respekteras och så fort vi känner oss lite krassliga stannar vi hemma. Vi tvåltvättar och vi spritar oss. Det har blivit en självklarhet.

 

Ni som följer oss via mail-utskicken, på Facebook, Instagram eller på vår hemsida har redan sett att restaurangen och shopen gjort tillfälliga förändringar när det gäller öppethållandet. Det är något kan ändras från vecka till vecka – ja, till och med från dag till dag. 
Ju bättre vi sköter oss, desto kvickare lättas det på restriktionerna – och så kan vi börja umgås med varandra som förr igen! 

 

Ni ska veta att vi är genuint ledsna över att vi har tvingats minska på personalstyrkan, men vi gör också allt vi förmår för att kunna återgå till den vanliga bemanningen så snart som det bara är möjligt. 

 

Det allra viktigaste är ändå att alla som ingår i den här fina Ringnäsfamiljen ser till att hålla sig friska, så vi kan njuta av allt det trevliga som finns här och som vi tycker så mycket om! 

 

Så, gör som jag! Ta med klubborna och ge dej ut på banan – hugg en kaffe eller ta en lunch. Oavsett om man går en 9:a – eller tar långledigt och väljer 18 hål – är båda alternativen befriande och bra för sinnet. Dessutom får hjärnan några timmars vila från allt mediabrus. Det behöver vi också… 

 

Nu är det påsk! I skrivande stund ser det fina golfvädret ut att hålla i sig över helgen. Fortsätt vara rädda om er, så hoppas jag att vi ses ute på banan!

 

Glad påsk allesammans!
Göran Svensson

 


PS. Bara för att klargöra: Bilden här ovan togs när vi knappt kunde stava till virus, än mindre till Corona. Som ni förstår så längtar jag efter den dag när allt annat i livet är som vanligt igen…
DS.

Golfutveckling

Här kan du se det aktuella kursutbudet.

Banstatus

För att se vår banstatus kan du klicka här.

Restaurang

Här kan du läsa mer om Ringenäs Restaurang.