Årsmöte och Informationsträffar om nya världshandicapet

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Årsmöte och Informationsträffar om nya världshandicapet

Årsmöte och informationsträffar om nya världshandicapet!

ÅRSMÖTE 11 mars!

Ringenäs Golfklubbs årsmöte kommer i år äga rum onsdagen den 11 mars. På grund av att årsmötet tidigare har ägt rum i februari ville vi endast med detta mail informera om att mötet i år är senarelagt. Tre veckor före mötet kommer det skickas ut en mer formell inbjudan tillsammans med verksamhetsberättelsen. Håll utkik efter denna inbjudan!

Nytt handicapsystem

Den 1 mars 2020 införs ett nytt handicapsystem i Sverige – världshandicapsystemet. De sex stora handicapsystem som funnits sedan tidigare blir nu till ett gemensamt som gäller över hela världen.

Du som golfspelare kommer att påverkas av detta på lite olika sätt. Bland annat kommer du vid övergången att få en ny exakt handicap utifrån världshandicapsystemet. Det kan vara samma, högre eller lägre än ditt nuvarande handicap. Du kommer att hitta det när du loggar in i Min Golf från och med den 1 mars 2020.

 

Vi på Ringenäs kommer arrangera ett antal informationsträffar för våra medlemmar. Vi kommer tillsammans gå igenom övergripande vad det kommer innebära för dig som golfare. Vi har bokat upp konferenslokalen på Ringenäs vid två tillfällen och dessa kan ni nu boka in er på. Detta gör ni enklast på denna sida. Välkommen!

 

Anmäl dig!

Klicka här och anmäl dig till informationsträffar om nya världshandicapsystemet.

Banstatus

Klicka här för att se aktuell banstatus på Ringenäs.

Dagens lunch

Klicka här för vad restaurangen erbjuder för lunch.