Ringenäsbladet nr 9

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäsbladet nr 9

Ringenäsbladet nr 9

Klubbchefen har ordet - 

Jag vill börja med att tacka alla som har svarat på vår medlemsundersökning för er feedback. Ni medlemmar är våra viktigaste ambassadörer och era åsikter är viktiga för vår golfklubb. Du kan klicka här för att se en översiktsbild av resultatet. Som ni ser på den bildens klubbindex (som jämförs med andra klubbar i Sverige) har vi nöjda medlemmar.  Självklart strävar vi efter att bli ännu bättre. Inom respektive område kommer vi att jobba igenom de mer detaljerade resultaten och skapa en handlingsplan för 2018, vilken då byggs på både er feedback samt resultatet av en gästundersökning vi även gjort. Den detaljerade undersökningen och handlingsplanen för 2018 kommer jag att presentera på årsmötet i februari.

Jag hoppas ni också sett att vi har en hel del aktiviteter på gång här på Ringenäs nu under den mörka årstiden. Ta gärna tillfället i akt och kom och fira in julen hos oss 23 november på "Jul på Ringenäs".

Annars hoppas jag vi ses på banan och i klubbhuset för än har inte mina klubbor ställts för vinterförvaring.
 

/Maria Skoglund

Banan

Från och med 30 oktober har vi endast 18 hål öppna så länge vädret tillåter. 9-hålsmedlemmar får spela på 18-hålsslingan under denna period. Från och med i tisdags den 7 november gäller den manuella bollrännan (utomhus) på 18-hålsslingan.

När vädret slår om och vi går över till vinterspel på banan (senast 1 december), kommer vi ha 9 hål öppna. Vi spelar då med fairwaymatta och ordinarie greener. Bollrännan fungerar precis som vanligt utomhus men spelare från 9:an har företräde på sina sista 9 hål, då fungerar blixtlås-metoden.

För uppdaterad information om vad vi jobbar med på banan just nu kan du alltid kolla på vår hemsida under banstatus.Jul på Ringenäs

För första gången kommer vi att arrangera en julmarknad här på Ringenäs under torsdagskvällen den 23 november mellan kl. 17.00-20.00. På Jul på Ringenäs kommer vi bl.a. bjuda på smakprover från vårt julbord samt dra igång julrean i shopen. Vi kommer även att ha utställare som säljer smycken, ljus och kransar. Ni kommer också kunna köpa t.ex. grönkål från Kaggagård och julmust från Halmstad brygghus. Det blir en mysig julstämning med en barnkör som sjunger in julen. För barnen kommer det finnas en marsipanverkstad möjlighet att träffa tomten samt att delta på julbus med Frasse.

Varmt välkommen denna kväll där du får en försmak av julen!

Tävling

Nu börjar det närma sig kallare tider och vi alla längtar nu till en av årets tokigaste grejer på Ringenäs. Lördagen den 9 december spelar vi årets Jultävling. Det är en 9-hålstävling där vi avslutar med en värmande gulaschsoppa i restaurangen. Tävlingen spelas som singeltävling med Poängbogey. Du tävlar även i lag med de du lottas ihop med, lagtävlingen spelas som Bästboll.
För att läsa mer om tävlingen – klicka här http://www.rigk.se/medlem/tavlingar/tavlingsprogram-2017. Vi ses den 9 december!
 

Restaurang

Den 1/12 dukar vi upp för årets första julbord. Vissa dagar är redan fullbokade, så boka bord på nätet eller så oss en signal redan idag. Söndagar under julbordstiden har vi endast julbord från kl 13:00.

Golfutveckling

Håll ögonen öppna om vinterträning 2018 för vuxna. det kommer snart att publiceras på hemsidan med ett julerbjudande! Vinterutbudet kommer att bestå av 7-veckorskurser samt en nyhet, Terminskortet.

Shopen & receptionen

Öppettider:

Måndag - fredag 07.00-16.00
Lördagar - söndagar stängt

Extra helgöppet för Fars dag: 
Söndag den 12/11 kl. 11-15

Julklappstips:
Mellan 1 november - 3 december kan du beställa personliga tryck på Titleistbollar. Mer information får du i shopen.

Det händer framöver:

  • 17 november - restaurang, shop och reception är stängt hela dagen pga. personaldag.
  • 23 november - Jul på Ringenäs
  • 24 november - Juniorgalan
  • 9 december - Jultävling