Ringenäsbladet mars 2017

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäsbladet mars 2017
Ringenäsbladet

 


Klubbchefen har ordet
Solen lyser och det är aktiviteter överallt på anläggningen – vilket är riktigt härligt, det märks att både vår och golfsäsong är i antågande.

Jag önskar er alla en fin april så ses på banan eller i klubbhuset. 

Nämn junior och knatteträningen!

Maria Skoglund

Bana & Tävling 
Banan
Nu har 2017 års säsong dragit igång. Vi väntar bara på att allt ska börja växa, så att vi kommer att se alla nya klipplinjer och hur de kommer att förändra banans utseende, tillsammans med röjningen av träd, igenlagda bunkrar, renoverade bunkrar, tee ombyggnader, rensning/urgrävning av dammarna och våra nya hål/tee stolpar. 

Digital bollränna!
Från och med fredagen den 7 april är det digital bollränna som gäller på 9-hålsslingan. Det kommer fungera på samma sätt som en vanlig bollränna fast det är i datorn inne i receptionen. Ni kan inte boka någon tid i förväg utan när man kommer till klubben så blir ni erbjudna nästa lediga tid – precis som i bollrännan. Fördelen är att du som spelare får veta vilken starttid du har och behöver alltså inte hålla koll på bollrännan för att se när det är din tur. Vi kommer även undvika problemet som har varit när röd slinga har varit 9-hålsslinga – att det står flera bollar i backen upp till första tee. Har ni några frågor är det bara att höra av er till receptionen. Ha tanken att det är på samma sätt som tidigare fast det är i datorn och ni får en fast starttid.Banpersonalen önskar ett gott år med många bra rundor och en härlig gemenskap på vår fina bana. 

Tävling
Klubbens tävlingsprogram ligger nu ute på hemsidan och på golf.se. Anmälan är öppen till alla årets tävlingar, så ta fram er kalender och planera in årets alla höjdpunkter. Gå gärna in på hemsidan och läs mer om vår nya bonustävling Order of Merit.


 
Restaurang & Hotell

Restaurang - påskbuffe!

I restaurangen förbereder vi för fullt inför påsken. På påskafton och påskdagen, mellan kl 11.30-15.00, dukar vi upp en härlig påsk buffé. För 150 kr får du allt som hör påsken till, som t.ex. sill, ägg, Jansson och lax. Barn mellan 2-14 år betalar bara 10 kr per år.

Boka gärna bord på 035-161598 eller online på vår bordsbokning.


Hotell - medlemserbjudande!

Påsken närmar sig med stormsteg och vi har i år tagit fram ett specialpris till er medlemmar på logi för nära och kära som kanske kommer på besök över påsk. Samtliga rum har havsutsikt med balkong eller terrass och självklart ingår även en härlig frukost. 

Specialpris medlemmar (under perioden 14-17 april 2017). 
  • Enkelrum 1495:- (ord pris 1795:-) 
  • Dubbelrum 1795.- (ord pris 2295.-) 
  • Trippelrum 2195.-(ord pris 2795:-) 
Priserna är per rum och natt. Uppge PÅSKLOGI samt golf-id vid bokning.
Shop, reception & Golfutveckling
Shopen

Reception
Bagbricksetiketter finns nu att hämta i receptionen. Skåp – Det finns ett fåtal Överskåp lediga i ”gamla bagboden” och det är ”först till kvarn” som gäller. Prata med tjejerna i receptionen.


Golfutveckling - Kursstart!
Passgolf
Trivselgolf
7-veckorskurser
Nybörjarkurser
Junior- & Knatteträning
Hotell
Har du besök över påsk? Hos oss kan din släkt och dina vänner bo på bästa sätt.
För att boka online, klicka här.

Boka tid
Vill du boka en golftid på Ringenäs Golfbana klicka här.

Golfutveckling
Klicka här för att se vilka fler kurser vi har på Ringenäs.