Anmälan till sommarens knatte- och juniorträning

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Anmälan till sommarens knatte- och juniorträning

Anmälan till Knatte- & juniorträning i sommar!
Nu är det dags att skicka in din anmälan till sommarens medlemsträningar för alla knattar och juniorer om du inte redan gjort detta. Anmälan sker via en blankett (observera att det är olika blanketter för knattar och juniorer).


Knattegrupper v.18-33

Knattarnas sommartermin är v. 18-33 (uppehåll v. 29) och består av 1 träning/vecka.


Träningsgrupper v.18-24+ v.25-33 

Juniorernas sommartermin för träningsgrupper är som tidigare år uppdelad i två delar. Under de första veckorna, v.18-24, sker träning 1 gång/vecka någon gång mellan kl. 16.00-20.00 på vardagar. Under sommarlovet, v.25-33, sker träningen tidigare under eftermiddagarna (någon gång mellan kl. 13.00-16.00) på vardagar. Under v. 25-33 kan du välja mellan att träna 1 gång/vecka (som ingår i avgiften) eller att träna 2 gånger/vecka (tillval sommargolf för 650 kr). Observera att vi har uppehåll under v.29.


Tävlingsgrupp, Mini-tourgrupp & Tourgrupp v.17-24 + v.25-33

Du som redan går i Tävlingsgrupp, Mini-tourgrupp och Tourgrupp under våren behöver inte anmäla dig på nytt - du är automatiskt anmäld till sommarterminen! Dessa grupper tränar 2 gånger/vecka mellan v.17-24, sedan börjar sommargolfen (v.25-33) och då tränar Tävlingsgrupp och Mini-tourgruppen 3 gånger/vecka medan Tourguppen tränar 2 gånger/vecka. Observera att vi har uppehåll i ordinarie träningar under v. 16 pga. läger, samt att vi har uppehåll under v.29 då det är tävlingsvecka på Ringenäs. 


Anmälan

Vänligen anmäl med anmälningsblanketten för knatte, träningsjunior eller junior som tränar i tävlings-, mini-tour- & tourgrupp. 


Anmälan till Knatteträning sommartermin 2019.pdf


Anmälan till Juniorträning TRÄNINGSGRUPP 2019.pdf


Anmälan till Juniorträning 2019 för tävlings-, minitours- och tourgrupp.pdf


Det går bra att skriva ut blanketten och antingen scanna in den eller fota den och skicka den via mail till oliwia@ringenasgk.se.


Välkommen att anmäla dig! 


Knatteträning
För att läsa mer om vår knatteverksamhet, klicka här.

Juniorträning
För att läsa mer om vår juniorverksamhet, klicka här.

vuxenträning
För att läsa mer om utvecklingskortet för vuxna, klicka här.