Avslutningar & Kick-off

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Avslutningar & Kick-off
Avslutningar, kick-off samt junior- & knattegala


knatteavslutning 18/9
Vi vill bjuda in ALLA knattar som tränat under säsongen 2016 till en avslutningsdag lördagen den 18/9 kl. 10.00 - 13.00!

Vi träffas vid den vanliga samlingsplatsen mellan putting-greenerna. Därefter kommer vi att spela golf på den riktiga banan och avslutningsvis grilla korv. Under dagen kommer vi även berätta mer om våra tankar och planer för en efterfrågad nyhet för knattarna i vinter.

Hela familjen är välkommen!
Självklart är även föräldrar och syskon välkomna och vi är väldigt tacksamma om några föräldrar kan följa med ut på banan och hjälpa till.

Anmäl er till oliwia@ringenasgk.se senast torsdagen den 15/9. 
PS. Glöm inte att meddela hur många knattar och eventuellt medföljande syskon som kommer, så korven räcker till alla =)

junioravslutning & kick-off 8/10
Lördagen den 8/10 kl. 09.00 - ca 13.00 är ALLA juniorer som tränat under 2016 varmt välkomna på junioravslutning och kick-off!

Vi samlas på rangen vid skylten samlingsplats och kommer sedan spela en 9-håls scramble och avsluta med korvgrillning. 

Detta är både en avslutning men även en kick-off där vi kommer berätta vad det finns för möjlighet att fortsätta golfträningen under höst, vinter och vår hos oss! Missa inte denna roliga dag!

Anmälan sker till oliwia@ringenasgk.se senast torsdagen den 6/10.
PS. Glöm inte att meddela eventuellt medföljande syskon, så korven räcker till alla =)
kick-off för vuxna Balance Golfare 18/9
Har du som förälder gått golfutveckling under 2015 eller 2016? Då är du varmt välkommen på en kick-off för höstens och vinterns terminer med Balance Golf här på Ringenäs GK!

Söndagen den 18/9 kl. 13.00 är likväl nybörjare som elit välkomna till roliga golfaktiviteter! Vi kommer ha stationer med spännande golfuppgifter och även berätta mer om vårt upplägg för framtiden där vi även släpper en efterfrågad nyhet! 

Missa inte chansen att anmäla dig till denna roliga dag! Här kommer du lära känna fler Balance Golfare och kunna få tips och träffa alla tre golfutvecklare: Erik Blomqvist, Peter Franzén och Thomas Lindström!

Anmäl dig senast torsdagen den 15/9 till oliwia@ringenasgk.se. 


tacktal och Nyheten: junior- & knattegalan!
Vår familj växer!
Golfteamet som arbetar tillsammans på Ringenäs GK vill passa på att berätta hur glada och tacksamma vi är för säsongen 2016 hittills. Vi har sett en ökning av både juniorer och knattar i år, vilket är väldigt kul att se. Därutöver har vi även sett att fler föräldrar har blivit aktiva medlemmar och det har såklart lett till att RiGK ökat sitt medlemsantal med. Det känns jätteroligt att vi blir fler medlemmar på RiGK, för det är trots allt så att vi känner oss som en enda stor familj med våra medlemmar, där vi delar både gemenskap och glädje! 

STORT TACK!
Något vi i golfteamet lägger stor vikt vid är att anordna träningar både för juniorer och knattar med god kvalitet. Detta är något vi vill passa på att tacka och berömma våra extra ledare som ställt upp och hjälpt oss med! Stort TACK till er! Om ni ser en av våra extra ledare, hjälp oss gärna att hylla dem!

Junior- & knattegala
Sist men absolut inte minst vill vi såklart tacka alla er träningsflitiga juniorer och knattar! Det är oerhört kul att se så många här som tränar och spelar utanför ordinarie träningspass! Vi kommer som nyhet i år att arrangera en Junior & knattegala under hösten. Där kommer vi att dela ut följande priser: Årets junior, Årets raket, Årets knatte, Coachens pris, Årets ledare, Bästa golfkompis & Träningspriset.
Håll utkik på www.rigk.se och Facebook för datum och mer information om denna gala!

Bästa hälsningar
/Golfteamet på Ringenäs GK


padeltennis
Spela Padeltennis med fantastisk utsikt i Ringenäs. Du kan boka din tid online.

Boka tid
Vill du boka en golftid på Ringenäs Golfbana klicka här.

golfutveckling
Klicka här för att boka golfutveckling eller se vilka kommande kurser vi har.