Restaurang - 1

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang - 1
NY RESTAURANGANSVARIG

Sedan januari driver Ringenäs Golf AB restaurangen i egen regi där jag är den nya restaurangansvariga. Mitt namn är Susanne Halling och det är fantastiskt kul att ha blivit en i gänget och jag har redan haft nöjet att få möta många trevliga medlemmar.

Jag har 10 års erfarenhet från restaurangbranschen där jag arbetat både som kock och kallskänka. Jag har även startat upp delikatessavdelningen i Halmstads största matvarubutik. Jag brinner för utveckling och personlig service, därför är jag här idag för att ge ER den bästa restaurangupplevelsen! 

Jag kommer varje vecka skicka ut nyhetsbrev. Vill du även i fortsättningen ha dessa brev, går det bra att skriva upp sig på en lista i restaurangen.

                 

Mat är som godast när den får avnjutas i en vacker omgivning, det anser i alla fall vi på Ringenäs. Hos oss äter du frukost, lunch och middag i naturskön omgivning med havsutsikt. En trerätters i restaurangen eller en öl i loungen?


Oavsett stort eller litet ärende är du hjärtligt välkommen.


Läs mer om Ringenäs Restaurang här.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum mollis volutpat est nec iaculis. Ut risus leo, finibus semper

Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling r.

BOKA hotell
Vill du boka ett rum på Ringenäs Golfhotell klicka här.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka r.