Senaste nytt om juniorträning och knatteträning!

 


Här kan du läsa senaste mailutskicket som berör juniorer och knattar i medlemsträning - eller de som önskar börja i träning!


17/8 2017 - Hej alla knattar och juniorer!

Tack för i sommar!

Vi vill börja med att säga stort tack för i sommar! Det har varit en härlig sommar med mycket skratt, lek och framförallt fina golfsvingar och resultat!

I sommar har vi haft ca 80 knattar och ca 100 juniorer i träning här på Ringenäs Gk, så det är inte så konstigt att det ibland varit många som trängts på rangen =)

Vi kommer att ha en sommaravslutning/höstspel senare i september med – läs mer om det härnedan efter övrig information om höstens träning!


3 terminer – dags att anmäla till HT 2017

Som vi tidigare annonserat har vi ju från och med i år tre olika terminer för träning som knatte- eller juniormedlem här på Ringenäs.

Detta var sista veckan för sommarterminen och sedan har vi två veckors uppehåll nu innan höstterminen (HT 2017) startar upp vecka 36.

Höstterminens träningar är under v. 36 – v. 49 med undantagen att vi har uppehåll v. 42 pga. en golfresa våra ledare gör samt även v. 44 för höstlovet då många reser bort.

Observera att alla (knattar och juniorer) måste anmäla sig på nytt till höstterminen!

(Undantag är tourgruppen som fortsätter, dock med nytt träningsschema!)


Höstterminens grupper

Knattarnas hösttermin och grupper: https://www.rigk.se/medlem/knatte-junior-elit/knatte-och-juniortraning/medlemstraning-for-knattar-ht-2-8-ar-

Juniorernas hösttermin och grupper: http://www.rigk.se/medlem/knatte-junior-elit/knatte-och-juniortraning/juniortraning-9-21-ar-2


Anmälan

För att anmäla kan du antingen gå in online på länken nedan, alternativt maila Oliwia som är koordinator (maila till oliwia@ringenasgk.se ).

OBS! Vid anmälan online – vänligen anmäl endast en junior/knatte åt gången samt i deras egna namn (dvs. ej i förälderns namn), annars får vi fel namn i grupperna. Tack!=)

http://www.rigk.se/utveckling/boka-gruppkurser


Sommaravslutning & Höstspel

Söndagen den 24 september är alla juniorer och knattar som deltagit i den veckovisa medlemsträningen under våren/sommaren välkomna att komma på sommaravslutningen och höstspel.

Vi samlas kl.10.00 och kommer sedan att gå ut och spela på 9-hålsslingan. Juniorerna kommer att spela en 3- mannascramble och knattarna kommer att gå en kortare bansträckning på 9-hålsslingan.

Efter spel kommer vi i vanlig ordning också att bjuda på grillad korv! Detta brukar vara en jätterolig dag så missa inte att anmäla de knattar och juniorer som vill vara med.

Ni anmäler till oliwia@ringenasgk.se senast söndagen innan, den 17/9 – vänligen skriv namn och vilken grupp de tränat i vid anmälan. Hoppas vi ses då!


Tack till juniorledarna!

Vi vill även passa på att tacka alla våra duktiga juniorledare för i sommar som ställt upp och hjälpt till på knatteträningarna!

Utan er hade det inte gått! =)


Hoppas vi ses redan vecka 36!


Bästa hälsningar

Golfteamet (Thomas Lindström, Peter ”Frasse” Franzén,Erik Blomqvist & Oliwia Johansson)

Kontaktperson

Oliwia Johansson

Koordinator Golf

Ringenäs Golfklubb

Strandlida 469

305 91 Halmstad

Växel: 035-16 15 90