2018 års junior & Knatteutmärkelser



På årets juniorgala delades följande priser ut till Ringenäs juniorer!




Årets junior - Julia Engström

Julia har under 2018 övergått till proffslivet och gjort det på ett bra sätt. Hon har fortsatt att träna ute på Ringenäs, tagit sig tid att prata och visat sig som en förebild på klubben både mot medlemmar och juniorer. Hon har vunnit vid två tillfällen som professionell golfare och hon blev under året årets Rookies på LET.




Årets Raket - Annika Johansson

Annika gick under året till riksfinal i Teen-tour. Hon har tagit egna initiativ till träning i form av privatlektioner för att utveckla sin golf. För övrigt har hon sänkt sitt handicap från 15 till 8.




Årets ledare - Oskar Petersson

Oskar har under året växt som ledare något enormt och varit väldigt uppskattad av både barn och föräldrar. Han har varit behjälplig både med knattar och juniorer. Hoppat in med kort varsel. Hjälpt oss förbereda och plocka undan vid träningar. Deltagit i läger och agerat förebild även här.




Träningspriset - Ingrid Lindblad

Ingrid har under året visat hög närvaro. Deltar i gruppträningen men är samtidigt noga med att gå in i sin bubbla och träna på rätt saker. Hon gör alltid sitt yttersta när hon genomför övningen. Hon låter ingenting stoppar hennes planering. Hon genomför det hon har bestämt sig för oavsett väder eller banans skick. Ingrid är också bäst på att ta egna initiativ och tar hjälp av oss tränare när det behövs.




Årets knatte - Joline Lundgren

Hennes brinnande intresse för träning gör att hon är här och tränar flera dagar i veckan utöver den ordinarie träningen. Detta trots att hennes föräldrar inte spelar golf ännu. Hon brinner för att få komma ut på banan och spela, och längtar efter att klara Gröna kortet.




Coachernas pris - Isak Ljungkvist

Isak har under 2018 verkligen visat att det går med kombinationen satsa på sin egen golf samtidigt som man är en god förebild och behjälplig på klubben. Isak välkomnar alla i sin omgivning och tar hand om de yngre juniorerna där han träffar dom. Han är med på läger och agerar som en god förebild genom sitt öppna och glada sinne. Isak tar också egna initiativ till träning och tävling.




Årets golfkompis (Hygglo) - Ville Thor

Ville har under året visat god kamratskap och förgyllt våra dagar ute på banan med kommentarer som det här måste vara det bästa teamet ever när man spelar lagtävlingar. Han är omtyckt av både äldre och yngre och bangar inte att spela med någon.