Juniorernas SupporterklubB

   

Vill Du bidra till att förverkliga en OS-dröm?

Tänk dig…
… året är 2028 och du sitter hemma i soffan och kollar på OS från Los Angeles, USA. Spelformen är som en vanlig tourtävling, 72 hål slagspel fast utan cut. Vi alla på Ringenäs GK väntar med stor spänning för att få följa vår klubbmedlem som satsat allt på detta de senaste åren!
Det är nu Du ska vara stolt över Du hjälpt golfaren till sin dröm…


Vissa juniorer hos oss på Ringenäs GK drömmer om just OS och vi önskar att fler vill hjälpa dem i sin satsning mot sina tuffa mål! För att börja drömma om OS och tuffa målsättningar är kärleken till golfen viktig,vilket gör att DITT stöd även går till knattarna och de yngre juniorerna. Därför fortsätter vi vår starka satsning på Ringenäs Golfklubbs juniorer och elitspelare som tidigare under 2000-talet har uppnått följande:

  • 3 st Lag EM Guld 
  • 1 st Lag SM Guld
  • 2 st SM Guld 
  • 1 st Lag VM Silver 
  • 1 st Lag EM Silver 
  • 1 st Lag SM Silver 
  • 2 st SM Silver
  • 1 st VM Brons 
  • 1 st Lag EM Brons 

År 2016 hade vi en 15-åring (Julia Engström) som fick göra Majordebut tack vare sin vinst på damernas äldsta och mest ärofyllda amatörtävling (Ladies´British Amateur Open Championship). Vi hade även en spelare på Europatouren, två proffsvinster på nordiska touren och två i Skandia Cup Finalen (SM under 16 år). Det är kanske svenskt rekord, men våra juniorer vill vidare – Med ER hjälp, kan det bli en verklighet!


Den ökade satsningen kostar dock mer pga. fler tävlingar, resor, läger och mycket mer träning. Ringenäs Golf AB går in som en garant i satsningen men vi ser gärna att fler företag och privatpersoner hjälper juniorerna att nå sina mål.


Du kan stötta junior- och elitverksamheten

Ringenäs junior- och elitverksamhet är en av de största i Sverige med totalt nästan 200 juniorer i aktiv träning. Verksamheten bygger på en stor bredd där alla ska kunna träna med den målsättning och ambition som passar var och en. På basen av den bredden erbjuds de som vill utvecklas längre. möjligheter att delta i en elitsatsning där målsättningen är att vara en av Sveriges högst rankade klubbar samt att vinna Svenska Mästerskap. De tre senaste åren har klubben vunnit ett guld och två silver i Lag SM. Vi har flera spelare som under de senaste tio åren spelat i de svenska landslagen och under 2018 har vi flera spelare som spelar internationell tourgolf, collegegolf eller spelar i landslaget. 

Viktiga faktorer för denna utveckling är givetvis tillgång till skickliga golfutvecklare med höga ambitioner och det har vi verkligen på Ringenäs. Vi behöver dessutom ha möjlighet att inspirera och stötta de unga spelarna att utvecklas vidare och i det syftet arrangerar vi årligen ett flertal läger för spelare på alla nivåer. För att kunna driva denna verksamhet är vi beroende av stöd från engagerade medlemmar och därför finns en supporterklubb som årligen bl.a. arrangerar en tävling för supporterklubbsmedlemmarna. Läs mer här om årets tävling.


Supporterpaket


Bagbricka (Uthämtas i shopen) som visar att du är med och sponsrar juniorerna.

Uppdatering av juniorernas resultat via Facebook.


Valfritt belopp/företag, som privat person 300:-/person eller 500:-/ familj.


Vi hoppas på Ditt stöd och ser fram emot din inbetalning på bankgiro 5844-6089.
Skriv Ditt/Ert namn på inbetalningen och att det gäller Juniorernas Supporterklubb.


Tack på förhand – och tack för att du läste ända hit!


Med Vänliga Hälsningar

Ringenäs GK:s juniorer samt Juniorkommittén


Kontaktpersoner:

Petter Månsson, Kommunikation, petter.mansson@gmail.com

Johan Libera, Finansiering (sponsorer), johan.libera@bring.com