Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans skapas glädje, tillsammans skapas affärer -

RINGENÄS BUSINESS CLUB GER DIG SOM FÖRETAG MÖJLIGHET ATT UTVECKLAS, INSPIRERAS OCH VIDAREUTVECKLA LÅNGA KUNDRELATIONER MED GOLF SOM REDSKAP

______________________________________________

Ringenäs Business Club (RiBC) är ett av Sveriges största företagsnätverk på golfklubbar med omkring 100 aktiva företag. Att vara med i RiBC är ett trevligt, aktivt och givande sätt att skapa nya och vidareutveckla befintliga kundrelationer. Vi har aktiviteter som passar alla oavsett om du är golfare eller ej - dock med med golfen i fokus. Förutom golfträffar erbjuds du bland annat kick-off, föreläsningar och underhållning. För den golfintresserade stundar många trevliga dagar med Ringenäs Eclectic Tour, Ryder Cup mot Vallda GC och vår egna företagsgolf "Årets tävling" med middag på kvällen - Detta är bara en liten inblick i vad du egentligen kommer att få uppleva genom att gå med i företagsnätverket Ringenäs Business Club.

Är du intresserad av vårt nätverk?