Ringenäsbladet nr 9

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäsbladet nr 9
Ringenäsbladet nr 9

Klubbchefen har ordet

Jag vill börja med att tacka alla som har svarat på vår medlemsundersökning för er feedback. Ni medlemmar är våra viktigaste ambassadörer och era åsikter är viktiga för vår golfklubb. Du kan klicka här för att se en översiktsbild av resultatet. Som ni ser på den bildens klubbindex (som jämförs med andra klubbar i Sverige) har vi nöjda medlemmar. Självklart strävar vi efter att bli ännu bättre. Inom respektive område kommer vi att jobba igenom de mer detaljerade resultaten och skapa en handlingsplan för 2018, vilken då byggs både på er feedback samt på resultatet från vår gästundersökning. Den detaljerade undersökningen och handlingsplanen för 2018 kommer jag att presentera på årsmötet i februari. 

 
Ni har väl förresten inte missat att vi har en hel del aktiviteter på gång här på Ringenäs nu under den mörka årstiden. Ta till exempel gärna tillfället i akt och kom och fira in julen hos oss 23 november på "Jul på Ringenäs". Annars hoppas jag vi ses på banan och i klubbhuset för än har inte mina klubbor ställts för vinterförvaring.

/Maria Skoglund


Jul på Ringenäs

För första gången kommer vi att arrangera en julmarknad här på Ringenäs under torsdagskvällen den 23 november mellan kl. 17.00-20.00. På Jul på Ringenäs kommer vi bland annat bjuda på smakprover från vårt julbord samt dra igång julrean i shopen. Vi kommer även ha utställare som säljer smycken, ljus och kransar samt lokalodlad grönkål och närproducerad julmust. För att se vilka utställare som kommer kan du kika på vår Facebooksida. För barnen kommer det finnas en marsipanverkstad och möjlighet att träffa tomten samt att delta på julbus med Frasse.
Varmt välkommen till en kväll där du får en försmak av julen!

Banan

Från och med 30 oktober har vi endast 18 hål öppna så länge vädret tillåter. 9-hålsmedlemmar får spela på 18-hålsslingan under denna period. Från och med i tisdags den 7 november gäller den manuella bollrännan (utomhus) på 18-hålsslingan.


Än så länge bjuds det till och från på riktigt vackra dagar på banan, men när vädret slår om och vi går över till vinterspel på banan (senast 1 december), kommer vi ha 9 hål öppna. Vi spelar då med fairwaymatta och ordinarie greener. Bollrännan fungerar precis som vanligt utomhus, men spelare från 9:an har företräde på sina sista 9 hål, då fungerar blixtlås-metoden.Tävling

Nu börjar det närma sig kallare tider och vi alla längtar nu till en av årets tokigaste grejer på Ringenäs. Lördagen den 9 december spelar vi årets Jultävling. Det är en 9-hålstävling där vi avslutar med en värmande gulaschsoppa i restaurangen. Tävlingen spelas som singeltävling med Poängbogey. Du tävlar även i lag med de du lottas ihop med, lagtävlingen spelas som Bästboll.

För att läsa mer om tävlingen – klicka här. Vi ses den 9 december!Restaurang

Den 1 december dukar vi upp årets första julbord hos oss. Vissa dagar är redan fullbokade, så vill du boka julbord så gör det så snart som möjligt antingen online eller genom att ringa oss på 035 - 16 15 98. Du kan läsa mer om våra julbord på vår hemsida.


Golfutveckling

Håll ögonen öppna om vinterträning 2018 för vuxna. Snart kommer vi publicera vinterutbudet på hemsidan med bland annat 7-veckorskurser samt en nyhet.  


Shopen & receptionen

Öppettider:

Måndag - fredag kl. 07.00-16.00.
Lördag - söndag stängt.

Extra helgöppet för Fars dag: 
Söndag den 12 november kl. 11.00-15.00.

Julklappstips:
Mellan 1 november - 3 december kan du beställa personligt tryck på Titleistbollar med garanterad leverans innan jul! Välkommen in i shopen för mer information.

Det händer framöver:


Tävling
Här kan du se tävlingskalendern på Ringenäs.

golfresa
Vi på Ringenäs arrangerar golfresor utomlands. Klicka här för att läsa mer.

Restaurang
Här kan du läsa mer om Ringenäs Restaurang.