Ringenäsbladet nr 10

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäsbladet nr 10
Ringenäsbladet nr 10

Klubbchefen har ordet

Vi är nu inne på årets sista arbetsveckor och det är mycket som ska på plats innan vi går på julledighet. Strategi för nästa år, budget, utvärdering av säsongens aktiviteter m.m. Jag ser fram emot att få delge er allt detta på vårt årsmöte den 7 februari 2018.


Under denna hektiska tid har även julen kommit till Ringenäs. Så underbart att se alla medlemmar och gäster komma på vår julmarknad ”Jul på Ringenäs”. Det var varmt, familjärt och spreds en riktigt härlig julstämning. En tradition är skapad.


Denna vecka har dock regnet vräkt ner utanför. Nu får det vara nog för i år. Jag ser personligen fram emot en vit jul och tycker att vi ska byta ut den där regndansen vi gjorde i våras mot att tillbe Kung Bore istället. Vet att inte alla håller med mig men Tessan har plockat in bollar i shopen som syns fint i snön.


Jag vill ta tillfället i akt och önska er alla en Riktigt härlig Jul och ett Gott Nytt år. Jag är ödmjukt tacksam att få tillhöra en klubb som Ringenäs!

/Maria Skoglund


Banan

Eftersom det varit en mild höst och det inte varit någon längre kyla har gräset ännu inte vintrat in ordentligt. Detta betyder att eventuella frostnätter fortfarande kan leda till att vår 9-håls vinterslinga tillfälligt kan vara stängd (vilket även gäller puttinggreenerna och övningsområdet bredvid parkeringen). Driving rangen är emellertid alltid öppen med spel från mattorna.

Observera att vi har stängt receptionen mellan 21 december - 7 januari och då gäller endast 10:or i bollautomaten om du inte har ett eget bollkort. Passa förresten gärna på att fylla på ditt bollkort lite extra innan vi stänger. 


Tänk på att det just nu är väldigt blött på vissa platser på banan och blir det kallt så det fryser på, ber vi er tänka på att det kan bli väldigt halt. Var försiktiga där ute!Tävling

Imorgon avrundar vi tävlingsåret med vår mysiga Jultävling! Det är en 9-hålstävling som avslutas i restaurangen med en varm och god Gulaschsoppa. Vi svirar om till vinterkläder och tomteluvor och ger oss ut i förhoppningsvis bra väder! 


I övrigt kan vi blicka tillbaka på ett bra tävlingsår. Många deltagare på klubbtävlingarna, ett väl genomfört JSM Match, vinst för Ringenäs-laget i Halmstad Långgolf, vinst i flera av åldersseriespelen samt Nationell Damdag - Helt fantastiskt! Vi har självklart många andra bra resultat som vi är stolta över, men detta var några av dem. Nu tar vi på tävlingssidan julledigt för att komma tillbaka med mycket energi till tävlingsåret 2018! Restaurang

Önskar ni slippa stressen vid nyår vet du väl om att ni kan beställa nyårscatering från Ringenäs restaurang.  Vi vill även passa på att informera om att det fortfarande finns några platser kvar för julbord den 15-17 december om ni inte hunnit boka än.


Restaurangen har annars öppet till den 20 december innan vi stänger ett tag för jul och nyår. Sedan öppnar vi igen den 8 januari för lunchservering. Golfutveckling

Vi vill passa på att tacka alla knattar och juniorer för ett fantastiskt år! Det har varit väldigt roligt att se er träna under säsongen - Det finns helt klart många knattar och juniorer här som har en lovande framtid inom golf! Vårterminen startar vecka 4 och det kommer att publiceras mer om detta på vår hemsida under nästa vecka. Håll utkik där om du vill träna vidare!


Vi vill såklart också tacka alla vuxna för det gångna året och hälsa alla hjärtligt välkomna tillbaka 2018. Redan vecka 2 går det fint att boka privat golfutveckling för dem som önskar och under vecka 4 drar både 7-veckorskurser och vår nyhet Utvecklingskortet igång.


Shopen & receptionen

Under helgerna 9-10 december och 16-17 december har vår Golfstore shop julöppet med extra rea på alla kläder!

Varmt välkommen!Öppettider

Måndag - fredag kl. 07.00-16.00
Lördag - söndag 10.00-14.00 (gäller 9-10/12 & 16-17/12)

Jul och nyårsstängt mellan 21/12 2017 - 7/1 2018


Det händer framöver:  

  • 9-10 & 16-17 december - Julöppet i shopen

PS. Du har väl inte missat vår julkalender som är proppad med erbjudande t.o.m. den 20 december!


Golfutveckling
Här kan du se alla kurser vi har publicerade just nu.

golfresa
Vi på Ringenäs arrangerar golfresor utomlands. Klicka här för att läsa mer.

Restaurang
Här kan du läsa mer om Ringenäs Restaurang.