Vilken förbättring!
 
Mycket talangfulla spelare!
 
I söndags
Hade jag förmånen att få stå och leka/träna golf i studion med några härliga golfare i Ringenäs Business Club. Vi provade drivar med olika längd, styvhet, loft och balans. Samtliga upplevde med en gång att skruven (vanligast slicen) reducerades när vi slog med rätt utrustning.

Men det som var anmärkningsvärt var att några klarade att ändra svingen från ca 15 grader utifrån till rakt eller tom någon grad innifrån. Detta är ovanligt snabb förbättring. De bytte alltså en ca 170 meter lång slice till en 200 meter lång draw eller rak drive. Grattis!
Jag namnger inte spelarna så sätter jag inte någon onödig press på dem samt att de har större chans att spela av er betten, förutsatt att den fina svingen sitter kvar. :-)

Lycka till och glöm inta att träna in svingen vänner.
På onsdag är det 
dags för nästa Ringenäs Business tour. Den första i arla gryning. Vi ses kl. 06.20 för en snabb kopp kaffe och en halvfralla. Kl. 06.40 är det 9 hål med shotgunstart med efterföljande frukost. Micke har lovat oss shotgun start med nyklippta greener på blå slinga. Väderprognosen ser riktigt bra ut. Vill du njuta av 9 hål på nyklippta greener i goda vänners lag anmäler du dig senast kl. 12.00 imorgon, tisdag, till goran@ringenasgk.se.

Hjärtligt välkommen!

Göran
Prova på padeltennis
På söndag den 10.e maj kl. 14-16.
Tag gärna med gymnastikskor/kläder om ni vill spela lite. I övrigt tar vi tillfället i akt och går igenom regler och hur man spelar. Inga förkunskaper krävs. Vi har utrustning till alla. Passa på att titta hit på söndag. Anmäl dig senast kl. 18 på fredag till: goran@ringenasgk.se
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet