Lunchguide och information från Ringenäs

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Lunchguide och information från Ringenäs
fint hotell!

Vi är så glada över att 387 av våra hotellgäster som har bokat via Booking.com tycker att vi har ett fantastiskt hotell och att vi har fått betyget 9,0 av dem.
Kontakta oss på Ringenäs Golfklubb, Hotell & Konferens om ni behöver hotellrum till era nära och kära eller en kollega som ska komma på besök framöver.


Green Queens på ringenäs

Nu på tisdag den 20 augusti kl. 17.30-20.30 arrangeras det ännu en tjejkväll på Ringenäs! Denna gång är det Green Queens och Balance Golf som håller i en träningskväll för alla tjejer mellan 22-39 år!

Green Queens Golf är ett genuint nätverk i Sverige för positiva och driva tjejer som älskar golf. Läs mer om Green Queens på deras hemsida eller genom att ladda hem en PDF (klicka här).

Denna kväll kommer Sofia Edman och Erik Blomqvist från Balance Golf utveckla din golf under tre timmar! Anmälan gör du genom att maila till info@balancegolf.se och träningskvällen kostar 395 kr.För att läsa inbjudan på en PDF, klicka här!

PERSONLIGA KONSULTATIONER

Nu är det äntligen dags för en ny period av personliga konsultationer!
Från den 26 augusti t.o.m. den 20 september kan du som är medlem på Ringenäs boka en kostnadsfri personlig konsultation hos Thomas Lindström eller Peter Franzén. 
Läs mer om detta på vår hemsida.
Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Manuell bollränna gäller nu.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.