Lunchguide och information från Ringenäs

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Lunchguide och information från Ringenäs
Välkommen på trivselgolf!

Vi på Ringenäs arrangerar Trivselgolf några gånger under säsongen. Trivselgolf är ett sätt att lära känna nya människor, umgås och ha trevligt tillsammans både på och utanför golfbanan. Vi börjar med att spela nio hål och efter avslutat spel sätter vi oss och tar en fika tillsammans i restaurangen. Kostnaden för detta är 25 kronor och då ingår kaffe eller saft samt bulle eller halvfralla. Kommande tillfällen då vi arrangerar Trivselgolf är 28/7, 8/8 och 18/8. Du anmäler dig enkelt online på vår hemsida

Varmt välkommen att anmäla dig!


damdag -  13 augusti

Vill du slå längre och rakare?
Klart att du vill och vi kan hjälpa dig med det.

Under tre timmar kommer Anna-Carin Carlsson, PGA-tränare, och Viva Schlasberg, spelare på damtouren, att hjälpa dig med sina bästa tips. Dessutom har vi Cobras klubbguru David Andersson på plats som berättar hur klubborna påverkar ditt spel och hur rätt klubbor hjälper dig.

Gå in till shopen så hjälper de dig med din anmälan. Sedan är det bara att dyka upp på rangen med dina klubbor så får du få vara med om tre timmars ren golfglädje. 
Anmälan senast 1 augusti. Kostnad 100 kronor.

Varmt välkommen!
Sista chansen - förläng golfsäsongen på costa navarino, grekland!

Missa inte chansen att åka med Thomas Lindström och Peter "Frasse" Franzén till Costa Navarino i Grekland nu i höst! Detta är helt klart bästa resemålet enligt våra tidigare resenärer, Thomas och Frasse! Vill du förlänga sommaren och golfsäsongen så passa på att åk med. Vi har några platser kvar och sista anmälan är nu den 25 juli.

För mer information, vänligen kontakta Peter "Frasse" Franzén på peter.pro@ringenasgk.se eller 070 - 858 44 34 alternativt vår tekniska arrangör Time Travel.

För att se en utskriftsvänlig PDF om resan kan du klicka härGolfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Manuell bollränna gäller nu.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.