Lunchguide och information från Ringenäs

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Lunchguide och information från Ringenäs
Skolavslutning!
 
Snart är det skolavslutning och ett härligt sommarlov hägrar. Sköna dagar på stranden, i sommarstugan eller kanske på rangen!
Varför inte passa på och samla ihop familjen på skolavslutningen och njuta av en härlig lunch hos oss på Ringenäs Restaurang!
Hela veckans meny hittar du enkelt på vår hemsida och såklart finns även bistromenyn att välja på där vi t.ex. har hamburgare och Kallskänkans goda räksmörgås.
Boka gärna bord på 035-161598 eller online på Bordsbokningen.

Välkomna!


Fågelskådning 16 juni
Nu är sommaren här och många av sommarfåglarna är på plats, såsom knipor, rörhönor, stenskvättor och några häckande strandskator. Därför vill vår egna guide Peter "Frasse" Franzén passa på att ha en fågelvandring på Ringenäs golfbana söndagen den 16 juni. Vi hoppas då på att få se många olika fågelarter! 

Vi samlas i klubbhuset kl. 06.00 den 16 juni för en tvåtimmarstur och avslutar sedan i restaurangen med en frukostbuffé eller fika. Specialerbjudande: Frukostbuffé för 70 kr alt. kaffe och fralla för 35 kr.

För dem som inte känner Frasse är han en inbiten ornitolog, som har hållit i flera fågelkurser och guidningar både utomlands och i Sverige. 

 Anmälan sker till receptionen senast lördagen den 15 juni kl. 12.00! Du kan anmäla dig via mail till golf@ringenasgk.se eller på telefon 035-16 15 90 om du inte har vägarna förbi! 

 Alla är välkomna! 

Psst... Ta gärna med egen kikare.Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Manuell bollränna gäller nu.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.