Restaurang

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang
VILL DU HA EN GRÖN GRÄSMATTA?
Juniorerna fortsätter även i år med det uppskattade erbjudandet att vårgödsla din gräsmatta. Genom att beställa en vårgödning stödjer du en av Sveriges bästa junior-verksamheter. För mer information gå till vår hemsida.

ANMÄLAN TILL KNATTE- & JUNIORTRÄNING - ÖPPEN!
Nu har vi öppnat anmälan till sommarens medlemsträningar för alla knattar och juniorer. I år sker anmälan via en blankett (en blankett för knattar och en annan för juniorer). 

Knattarnas sommartermin är v. 18-33 och består av 1 träning/vecka. 

Juniorernas sommartermin för träningsgrupper är som tidigare år uppdelad i två delar: första veckorna, v.18-24, sker träningen 1 gång/vecka under någon gång mellan kl. 16.00-20.00 på vardagar. Under sommarlovet, v.25-33, sker träningen tidigare under eftermiddagarna (någon gång mellan kl. 13.00-16.00) på vardagar. Under denna tid finns en valmöjlighet: att träna 1 gång/vecka (som ingår i avgiften) eller att träna 2 gånger/vecka (tillval sommargolf för 650 kr). 

Du som redan går i Tävlingsgrupp, Mini-tourgrupp och Tourgrupp under våren behöver inte anmäla dig på nytt - du är automatiskt anmäld till sommarterminen. För dessa grupper sker 1 träning/vecka under mellan v.15-24, sedan börjar sommargolfen (v.25-33) och då tränar Tävlingsgrupp och Mini-tourgruppen 3 gånger/vecka medan Tourguppen tränar 2 gånger/vecka. 

Anmälan
Vänligen anmäl med anmälningsblanketten för respektive knatte eller junior. Det går bra att skriva ut blanketten och antingen scanna in den eller fota den och skicka den via mail till oliwia@ringenasgk.se.Välkommen att anmäla dig till sommarterminen!


Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

Boka startid
Klicka här för att boka en starttid på banan.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.