Golf i december
 
Det ser ut som oktober men snart är julen här.
 
Greenerna är öppna
Banan spelas som om det vore oktober. Vilken härligt lång säsong vi fått i år. Men greenerna kommer, trots detta, att stänga fredagen den 18.e december (om inte kylan kommer tidigare).

Som ni säkert vet så är greenerna känsliga såhär års. Det är svamp- och frostrisk . Och när våra duktiga greenkeepers går hem för julledighet stänger vid greenerna för att, om möjligt, minska risken ovan nämnda saker. Vintergreenerna är preparerade och tas i bruk då ordinarie greener stängs.

Jag vill passa på att be er inbitna decembergolfare om en tjänst. Kan ni laga ett extra nedslagsmärke per green, förutsatt att ni hittar något. Gör ni det förbättrar ni greenerna till våren. Det är nämligen kanonläge för svampen att få fäste i ett gammalt nedslagsmärke.

Tack på förhand och lycka till med golfen!


Bagskåp
Det finns nu ett fåtal bagskåp lediga. 
Vill du ha ett skåp till nästa säsong skall du maila Ingela på ingela@ringenasgk.se.
Det är först till kvarn.... som gäller.
Fina fönsterrutor 
Efter alla vinterstormarna kan fönsterrutorna se ut som kriget. Vill man inte själv gå ut och frysa i snålblåsten har en av våra sponsorer lovat att göra det åt er.
Inno-Creative AB putsar fönstren till ett "prova på pris" om 250:- per villa efter RUT-avdrag. Fönsterputsen är 2-sidig. Behövs det stege kan det tillkomma en kostnad av 50:- per villa.
Intresserad?
Maila i så fall till: kundservice@icab.nu


Ha det gott!

Mvh

Göran
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet