Missa inte nästa klubbtävling!
 
Det är priser som en riktig proffstävling. 
 
Vinn en bil!
Nu på söndag är det Bendt Bil som står som sponsor för tävlingen. Tävlingen spelas som greensome dvs två spelare (två killar eller två tjejer får spela ihop) bildar lag och båda slår ut. Därefter väljer man det bästa utslaget och slår vartannat slag därefter. Det unika med tävlingen, förutom att det är en mycket trevlig spelform, är att det finns två Hole in one priser! Gör du Hole in one på blå 9 eller på gul 7 så vinner du en bil!

På Europatouren vinner proffsen en bil om de gör Hole in one på ett av hålen. Nu har vi TVÅ hål där du kan vinna en bil. Jag har aldrig varit med om att det varit två Hole in one bilar på en och samma tävling. Så jag tänker ta chansen på söndag. Jag hoppas att du också är med då. Gå in på golf.se och anmäl dig redan nu.
Välkommen!
OBS!
Det går bra att spela två killar eller två tjejer i laget. Namnet sommar MIXEN syftar på att det finns flera bilmodeller hos Bendt Bil. I den här tävlingen kan du tex vinna en Opel eller en Hyundai om du gör Hole in one.
Midsommar
Kom och fira midsommar på Ringenäs!
Det är dans kring stången kl. 13.30.
Och för er som vill spela lite golf har vi en tävling över 9 hål som börjar kl. 09.00.
Vill du vara med i tävlingen anmäler du dig via golf.se. Vill du bara komma hit och äta går det bra att boka bord hos Gösta på 035-59450.
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet