Nya aktiviteter!
 
Härlig dag på Hills i torsdags.
 
Vinnarna på Hills!
Gladast och i alla fall bäst var Jonas Welandsson på 33p samma som 2.an Bruno Petersson. 3.a kom Martin Gren på 32p och 4.a IngMarie Hemborg på samma antal poäng. På bilden saknas Bruno som var tvungen att låta jobbet gå före fotografering.
Som sagt, en härlig dag med ett härligt gäng på en riktigt läcker anläggning.
Stort tack till Hills för deras fina mottagande.
Nästa aktivitet
På torsdag den 28/5 har vi nästa RiBC tour hemma på Ringenäs. Gemensam lunch kl. 12.00 och shotgun start kl. 13.15. Du kan anmäla dig till endast lunch, golf eller båda två.
Vänligen gör det senast kl. 12 på onsdag den 27/5 till: goran@ringenasgk.se

Planera även "prova på golf" på söndag den 31/5 kl. 14-16. Bjud ut personal eller vänner som ännu inte spelar golf så tar vi hand om dem. Anmäl er senast på fredag kl. 12 till: goran@ringenasgk.se
Årets resa den 17-20/9 Gut Kaden.pdf
Årets resa går till Tyskland, närmare bestämt Gut Kaden. En av Tysklands bästa banor där BMW championship spelats med bla Tiger Woods och Bubba Watson i startfältet.
Det kommer att bli en kanonresa.
Vi kliver på bussen i Halmstad och vi körs ända fram till dörren på banan. Det blir middagar på golfklubben och i Hamburg.
Du hittar info på pdf filen till höger.
Anmäl dig redan nu till: goran@ringenasgk.se

Stöd Sveriges bästa juniorer supporterbrev 2015.pdf
dvs Ringenäs juniorer.
Våra juniorer är rankade som nr 1 i Sverige. För att fortsätta att utvecklas behöver de stöd. Läs om juniorernas satsning på pdf filen till höger.
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet