Vilken Start!
 
Vilken härlig start på RiBC touren!
 
Vinnaren av igår!
På fantastiska 38 poäng tog Sören Nilson en första plats i årets första RiBC tour.     Grattis Sören!
2.a på 34 p kom Torbjörn Backe, 3.a Calle Lindblom, 4.a Christer Johansson, 5.a Claes Andersson, 6.a Henrik Sköld-Johansson, 7.a Bengt-Erik Johansson, 8.a Michael Johansson.
Det var 22 personer som lunchade och nästan alla spelade även tävlingen. Ett gott gäng i fint väder och på en fin bana, om jag får säga det själv.
Trevligt att se att vi hade några inbjudna gäster också. Ni är hjärtligt välkomna att ta med någon kund eller kompis till dessa spelomgångarna på Ringenäs.
Nästa aktivitet
Det är "fria lektioner" kl. 10-12 på söndag. Datum och tid på helgerna är lagda just där för passa även er som bor på annan ort men kanske befinner er i Halmstad på helgerna.

Även kommande söndag, 3.e maj, har vi en aktivitet. Det är driver utprovning kl. 10-12. Då kan ni se i radarn vi har om ni slår längre eller rakare med någon speciell driver.

Onsdagen därpå, den 6.e maj, är det dags för RiBC på Ringenäs igen, men då 9-hål på morgonen. Vi ses kl. 06.20 för en snabb kopp kaffe. Vi slår ut 06.40 för att avsluta med en gemensam frukost. Ett nytt spännande grepp. Ni orkar väl upp!

Anmäl er till dessa aktiviteter på: goran@ringenasgk.se senast dagen innan så vi kan planera. OBS! begränsat antal platser på driver utprovningen.

Välkomna!
Göran
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet