Se våra egna tjejer spela på Europatouren.
 
Notera den 4-7 september.
 
Europatouren 
I helsingborg!
Få klubbar har någon spelare på Europatouren. Den 4-7.e september har Ringenäs Golfklubb TRE tjejer med i Europatourtävlingen.
 
Josephine Jansson, spelande proffs på europatouren. 

Emma Svensson spelar i landslaget och är i år Europamästarinna i lag och 2.a i SM för juniorer. Och i dagarna blev hon uttagen att spela VM. Stort grattis Emma. Och grattis landslaget till ett bra val!

Julia Engström, 13 år, är tävlingens yngsta deltagare men ingen duvunge när det gäller tävlingsgolf. Vinnare av Skandia tour elit och finska öppna mästerskapen i år.
Hennes hcp på +0,5 talar om stabil golf på hög nivå.

Missa inte denna tävling!
Det är inte ofta vi har chansen att se europatouren live och samtidigt heja på våra tjejer.
Sätt på er snyggaste Ringenäs tröjan och kör ner till Vasatorp GK och pusha fram Jossan, Emma och Julia!
Fina junior resultat i helgen!
Skandia tour omgång 6 spelades i helgen.
Hallandstouren B spelades på Harabäckens GK där Fredrik Lindblad kom 5.a. Isak Ljungkvist vann Hallandstour A efter spännande sudden death. Och Daniel Palmquist, KM segraren, Vann Hallandstouren regional där Hampus wallavouri kom 3.a. Ingrid Lindblad kom 3.a i tjejklassen i samma tävling som spelades på Björnhults GK. Och i högsta div, Skandia tour elit på Gävle GK slutade Julia Engström på en 5.e plats.

Jag måste säga att det är grymt roligt att vara ute på tävlingarna och se så många spelare från Ringenäs GK. Det är alltid någon förälder eller ledare som undrar hur det kommer sig att så många Ringenäsare tävlar och gör bra ifrån sig.

Bra jobbat alla ni juniorer som tränar och tävlar så flitigt. Det smittar av sig på hela golfklubben.
Banarbete i höst
I höst provar vi något man gjort i årtionden i Skottland. Vi ägnar större delen av en vecka åt banarbete. Måndagen den 29/9 stänger vi banan och håller den stängd tom torsdagen den 2/10. Vi kommer eventuellt att kunna släppa ut er medlemmar under vissa tider denna period beroende på arbetets omfattning. Men räkna med att 18-håls banan i stort sett är stängd från måndag tom torsdag em.

Vi kommer att lägga ner en nyare och bättre greenbevattning på några hål och samtidigt passar på att göra arbeten på banan då vissa hål ända måste stängas pga detta arbetet.

På fredagen är banan öppen igen och förhoppningsvis syns inte så mycket av arbetet då.

Mvh

Göran
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet