Toppbild
 
 
Var aktiv och vinn priser!
 
Det är fortfarande fullt med folk på Ringenäs!
 
Spel på banan
Banan är öppen med ordinarie greener så länge vädret tillåter. På fairway gäller dock fairwaymattor, i ruffen spelar du som du vill. Mattorna finns till försäljning i shopen 70:-/st om du vill ha en egen annars finns de till utlåning. Men glöm inte att lämna tillbaka den lånade mattan efter att du spelat.
Vinn fina priser

Du kan "gilla" Ringenäs Golf på facebook. Där kommer vi att ha tävlingar med jämna mellanrum. Du kan vinna priser om du gillar och delar inlägg. Idag lägger vi ut info om hotellrummen. Kommer vi upp i över 75 likes och delningar så lottar vi ut 1 dussin Titleist Pro V1 till en av er som delat och gillat bilden.

Det kanske blir du som vinner bollarna?

 

Du kan även vinna ett par Myjoys golfskor som du designar själv. Värva minst en medlem tom 31/1 så kan du bli vinnaren av ett par egendesignade Myjoys golfskor.

Om du värvat en medlem så skickar du ett mail till goran@ringenasgk.se där du skriver "värvat en medlem" i ämnesraden. Sedan skriver du vad den nya medlemmen heter i mailet. Värvar du fler medlemmar har du större chans att vinna. Ansökningshandlingarna hittar du på www.rigk.se. Lycka till!

Egen design

Du kan som sagt beställa egen design på golfskorna. En perfekt julklapp (om du inte vinner dem efter att du värvat en medlem)

Shopen har öppet kl. 10-15 lör & söndag de två första helgerna i december.

 

OBS! Glöm inte Gösta julbord.

Ring in din beställning på 035-59450.

 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet