Kommande aktiviteter på Ringenäs
 
Lite repetition och lite nytt.
 
Golf, Padel eller TV?
På lördag mellan kl. 14-17 är det alltså "prova på padeltennis". Ta med dig gymnastikkläder eller åtminstone gympaskor så fixar vi resten. Vi lär er reglerna och ni provar att spela padeltennis. Alla kan verkligen spela padeltennis, gammal som ung.             Och självklart är det gratis.

Är ni mer av en traditionell golfare så kanske nästa torsdag är något för er. Vi börjar vår "golftorsdag" kl. 16.00 med att Ping kommer hit med alla sina klubbor. Passa på att testa klubborna och se om de passar dig. Kanske får du lite mer längd eller backspinn i slagen, eller testar du för nöjes skull. Oavsett så är du välkommen att prova Pings klubbor. Och vill du ha en mer seriös utprovning så bokar du en tid i shopen (035-161590) så avsätter Ping tid åt just dig på torsdag.

Efter utprovningen kommer några av oss sätta oss framför TVn i restaurangen (troligen med en Ringenäsburgare på tallriken) och njuta av årets sista major på herrsidan, US PGA mästerskapet. I år spelas US PGA på Valhalla GC i Luisville, Kentucky där förövrigt Mohammad Ali, eller rättare sagt Cassius Clay, växte upp.
Enligt Ali själv slängde han sin OS guld medalj i Ohioriver i protest mot rasism. Andra hävdar att han hade medaljen på sig var enda dag tills han slet ut den eller slarvade bort den.

Hur som.....

Låt oss hålla tummarna att det blir en svensk majorvinnare i mästarnas stad i år.

Spelar du golf tidigt?
Är du ute och spelar innan kl. 06.30?
Det är en fantastisk tid att spela golf. Man har hela banan för sig själv. Men för att du inte skall hamna på "fel" slinga hål 10-18 är det viktigt att du kollar vilken slinga som gäller. Det gör du på info tavlan under "övrig info". Den slingkombinationen som står på tavlan kan vara felaktig innan kl. 06.30. Våra greenkeepers ändrar ibland slingkombinationen för dagen vid ungefär kl. 6. på morgonen.

Så fortsätt gärna att spela tidigt på morgonen men släng en blick på infotavlan innan.

Ha det gott!

Göran
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet