God Jul och Gott Nytt ÅR

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
God Jul och Gott Nytt ÅR
God Jul och Gott Nytt År!


God Jul kära medlem!

Så här dagen före julafton vill vi passa på att önska dig en riktigt god jul och även ge lite information nu när vi på Ringenäs tar julledigt.


Röd slinga är öppen med 9 hål på ordinarie greener, utslagspall på vissa hål och fairwaymatta skall användas. Bollränna gäller hela vintern och finns vid hotellbyggnaden. På rangen fungerar medlemskort för dem som har det, annars gäller guldtior eller två st femkronor, fram tills receptionen öppnar igen.

Scorekort ligger i hallen i klubbhuset samt information om greenfee, om ni önskar ha en greenfeegäst med på er golfrunda i jul.


Öppettider:

Reception, shop och restaurang - stängt

22/12 – 8/1. Restaurangen har dock öppet för beställning och hämtning av nyårscatering under delar av denna tid. Beställning kan göras fram till den 27/12 på telefon 035-16 15 98.

Vi öppnar upp igen måndagen den 9/1 kl. 08.00.


Vi önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

början av 2017
Vi rivstartar 2017 med 7-veckorskurser under vecka 2-9 för dem som önskar starta året med golfutveckling. Vi har även en trevlig nyhet gällande knatteverksamheten på Ringenäs. Som ett led av att bli en året runt-anläggning kommer vi från 2017 att ha 3 olika träningsterminer för våra knattar. Detta betyder att redan vecka 4 kommer de första knatteträningarna dra igång. Varmt välkommen till oss 2017.

Hoppas vi ses i januari igen!

Läs mer om våra 7-veckorskurser här.
Läs mer om vår knatteverksamhet här.golfutveckling
Boka klubbutprovning eller  golfutveckling för privat eller gruppkurs här.

Golfresa
Boka golfresa till Oliva Nova, Spanien, den 18-25 april. läs mer här.

Nyårscatering
Klicka här för att läsa mer om vår nyårscatering.