BLI MEDLEM

RINGENÄS GOLFKLUBB ERBJUDER

EN KOMPLETT ANLÄGGNING MED FLERTALET ANLEDNINGAR ATT GÖRA DITT MEDLEMSKAP VÄRT ALLT OCH LITE TILL!

______________________________________


Utöver dem olika medlemskapen som erbjuds i form av golf, finns även möjligheter för golfutveckling från några av Sveriges duktigaste instruktörer, restaurang med mat i världsklass, padel med magisk utsikt, närhet till hav och stad och inte minst en naturligt familjär känsla bland både personal, gäster och medlemmar - en gemenskap som är oslagbar! 

Se dem olika medlemskapen nedan!

A-MEDLEMSKAP

A-medlemskap innebär att man får spela alla dagar hela året. Medlemskapet innebär att du får spela på båda 18-hålsslingan och vår 9-hålsslinga. 


 I medlemskapet ingår även ett årssaldo på rangen med 1000kr. 
 

B-MEDLEMSKAP

B-medlemskap innebär att man får spela på vardagar hela året (ej lör - sön - helgdagar). Medlemskapet ger dig rätten att få spela på båda 18-hålsslingan och vår 9-hålsslinga.

 I medlemskapet ingår även ett årssaldo på rangen med 1000kr.
 

C-MEDLEMSKAP

C-medlemskap innebär att man har klubbtillhörighet och får spela mot greenfee.

 I medlemskapet ingår även ett årssaldo på rangen med 1000kr. 
 

9-HÅLSMEDLEMSKAP

9-hålsmedlemskap innebär att man får spela obegränsat på den för dagen rådande 9-hålsslingan. Denna slinga ändras varje vecka. 9-hålsslingan används ibland vid tävlingar och då finns ingen möjlighet till spel. Om man vill spela 18-hålsslingan erlägges full greenfee. 

 I medlemskapet ingår även ett årssaldo på rangen om 1000kr. 

TRÄNINGSMEDLEMSKAP

Träningsmedlemskap är för knattar och juniorer upp till och med 21 år. Träningsmedlemskap gäller endast för dem som ej har HCP 54 och som deltar i knatte- eller juniorträningsverksamheten. I medlemskapet ingår fria rangebollar och organiserade fadderronder för att få grönt kort ingår utan extra kostnad.

 

ÖVRIG INFORMATION

Som medlem i Ringenäs Golfklubb erhåller du ett årligen påfyllt saldo av 1000kr på vår range. Du tillges även olika erbjudanden från shopen och fri konsultation med golfutvecklarna under vår och höst.

Om du går en nybörjarkurs och därmed blir medlem hos oss så bjuder vi på hela kursavgiften vid tecknande av ett senior A- och B-medlemskap samt vid ett junior A-medlemskap. Vid tecknande av ett 9-hålsmedlemskap för senior eller junior får du halva kursavgiften i rabatt på medlemskapet.

OBS!

Samtliga medlemskap kräver skriftlig uppsägning senast 15e november vid önskan om utträde inför nästkommande säsong.