KLUBB/ORDFÖRANDE INFORMERAR

GOTT NYTT ÅR

Då är det dags att summera 2020 som ett underligt år med massor av inställda arrangemang och andra tråkigheter. Vi fick lära oss vad social distansering är, Corona avstånd etc. Det var med stor ovisshet vi gick igenom budget, vad skulle det kunna bli av alla planer, tävlingar ja det var många orosmoln.

Så kom då första juli med en öppning för tävlingsverksamhet, dock med många nya restriktioner.

Vi fick börja med digitala möten, lite bökigt i början men så väl på SGF och Hallands Golfförbund fungerade detta bra.

Nu har vi även använt den digitala tekniken för våra styrelsemöten.

Vi kan konstatera att vi klarat av 2020 med ca 40% mer golfande på vår bana, alltså mer än 60 000 ronder.

Visst har vi väl alla märkt denna ökning, det krävs lite mer planering innan vi kan gå ut på banan. Dock har det funnits gott om tider detta till trots. Om vi inför kommande säsong 2021 blir mycket bättre på att verkligen fylla ut alla bollar korrekt och att lämna återbud om vi inte kommer så att vi slipper se bokade 4 bollar som sen visar sig blivit 2 bollar.

Så vill jag tacka våra greenkeepers för att ni har hållit vår bana i toppskick under hela säsongen.

Nu ser jag fram emot att vi alla kan hjälpas åt att begränsa smittspridningen och att vi får en riktigt fin golfsäsong 2021.

Ha nu en fortsatt trevlig helg och gott nytt 2021

Gunnar Nilsson

Ordförande Ringenäs GK

Ringenäs golfvecka med rekorddeltagande

Så har vi klarat av 2020 års golfvecka i Coronatider, hela veckan har avlöpt bra.

Vi kan nu konstatera att det har varit rekorddeltagande ¨all time high ¨ med stämningen på topp och många fina resultat.

Banan har varit i toppskick, ett stort tack till vår banpersonal. Jag vill också rikta ett stort tack till alla funktionärer som ställt upp hela veckan likaså till personalen som lottat och knappat resultat sena kvällar. Restaurangen har som vanligt servat alla våra golfare och med god mat.

Nu ser vi fram emot nästa tävling, klubbmästerskapet lördag/söndag 8 – 9 augusti

Ha nu en fortsatt fin sommar

Gunnar Nilsson

Ordförande Ringenäs GK