GREENFEE-SAMARBETEN 2021

Under vardagar i juni, september och oktober kan Ringenäs A- och B-medlemmar spela på Allerum GK norr om Helsingborg till reducerad avgift!

"350 kr - alla vardagar i juni, september och oktober"

Passa på att besöka fina Allerum GK under säsongen! Vi har ett samarbetsavtal som ger alla fulltids- och vardagsmedlemmar rabatt hos varandra. Ni betalar 350 kr för 18 hål på Allerum GK under helgfria vardagar i juni september och oktober.

BALANCE GOLF-SAMARBETE

Vi är ett Balance Golf Center och totalt finns det 14 centers runt om i Sverige. Är du fullvärdig medlem i en av klubbarna nedan har du möjlighet att spela till ett rabatterat samarbetspris på Ringenäs.
Seniorer: 25 % rabatt av ordinarie greenfeepris
Juniorer 100:-

*Erbjudandet gäller under 2021 för dig som har ett fullt betalande medlemskap med undantag för helger och helgdagar mellan klockan 07.00-12.00.
# Balancegolf #Tillsammansärvistarka #Vibryrosspåriktigt

Samarbetet gäller mellan följande klubbar:
Borås GK, Chalmers GK, Finspångs GK, Idrefjällens GK, Lundsbrunn GK , Lysegårdens GK, Nässjö GK, Oskarshamns GK, Ronneby GK, Sankt Jörgen Park, Trummenäs GK, Åre GK, Ängelholms GK

Observera:

Säg till vid incheckningen att ni kommer från Ringenäs då priset i onlinebokningen kanske ej stämmer överens.

Ni bokar som vanligt starttid via golf.se.