RINGENÄS FESTLOKAL

Välkommen att hyra festlokal hos oss!

______________________________________


 

Få en oförglömlig kväll i vår trevliga restaurang, som är vackert beläget med utsikt över havet i Halland, strax norr om Halmstad. Vi tänker på alla detaljer och gör festen precis så som du önskar ha den. 

 
Det spelar ingen roll om det är bröllop, dop, konfirmation, begravning, kickoff, temafest eller födelsedagsfest; lokalen passar för alla tillfällen. 
 
I restaurangens kök lagas förstklassig mat och vi erbjuder även goda drycker. Vi älskar att ge den bästa servicen och anpassar oss gärna efter dina specifika önskemål. 
 
Dina önskningar - vårt mål 
 

Låt festen ta sin början 

Börja kvällen med att mingla i vår charmiga lounge eller terrass. Här kan ni njuta av en fördrink och hitta den rätta stämningen. 

Festen kan sedan fortsätta i restaurangen, där festatmosfären ackompanjeras med den unika havsutsikten. Här finns det plats för 80 gäster och en DJ om ni vill ha det. Önskar ni dansgolv så kan vi enkelt lösa det genom att bryta upp borden och flytta dem åt sidan.

Ni behöver inte bekymra er om övernattning eftersom vi erbjuder boende i vårt populära hotell med 24 rum och 48 bäddar. Allt för att ni ska få den perfekta festkvällen där ni kan slappna av och ha det roligt till sent inpå natten.

Vi ordnar festen så att den passar dig och dina gäster perfekt. Välkommen att höra av dig till oss!

 

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på telefon, 035-161593, eller mail restaurang@ringenasgk.se.

 

Kostnad

Vi kan ordna det mesta och kommer gemensamt fram till ett pris beroende på vad du vill ha för rekvisita etc.

 

Antal personer

Festlokalen rymmer 80 gäster.

 

Övernattning 

Vi erbjuder övernattning i vårt populära hotell med 24 rum och 48 bäddar. Du kan enkelt boka här.