Havsutsikt, Restaurang, Bar & Uteservering

FEST & BRÖLLOP
 

FESTLIGHETER & BRÖLLOP

RINGENÄS TERRASS & STRANDLIDA

___________________________________________

 

Vi har lokalen ni letat efter! Lokalen är utmärkt lämpad för kick-off, bröllop, födelsedagsfester eller kanske bara årliga fester för familj och vänner! 

Lokalen Strandlida ligger beläget uppe på berget i Ringenäs kärna. Med en slående utsikt över både hav och landskap med vyer mot Tylösand strand, Tylön och hela vägen ner till Båstad och Hallands väderö, kan man här skapa sig magiska stunder tillsammans. 

Vi arbetar hårt med att leverera det just ni önskar och lämnar därför över frågan till er för att tillsammans sedan planera, koordinera och skräddarsy ett magiskt arrangemang hos oss. Önskar ni en helhetslösning med allt från lokal, mat, boende, spa och aktiviteter som bastu, bad, padel eller golf är detta något vi är absolut bäst på! 

Priser ges vid offert. 
 

Något som verkar intressant?

Skicka gärna en förfrågan till oss så vi kan diskutera upplägg och påbörja planering redan nu! 

Se bilder för inspiration nedan. 


 

"Vi hyrde Ringenäs terass & Strandlida för vår dop&bröllopsfest. Allt från första kontakt till sista serveringen av nattmat på festen har varit i toppklass och över förväntan. 

 

Tydlig information, kommunikation och offert från första början. Alltid enkla att få tag på och snabba svar, samt bra förslag och upplägg på allt från dukning till mat och servering. 

 

Under kvällen flöt allt på utan att vi behövde fundera på något, Susanne med personal skötte allt med stadig hand. I princip alla gäster kommenterade på hur god maten var, samt den otroliga servicen under hela kvällen! Verkligen något utöver det vanliga.

 

Stort tack till Susanne och övrig personal! 


 

"Vår 50 årsfest blev mycket lyckad, vi är så nöjda! Susanne & Co på Ringenäs GK är så proffsiga och lyhörda för våra önskemål och allt flöt på utan att vi behövde lyfta ett finger under kvällen, otroligt uppskattat att vi kunde vara gäster på vår egen fest. Kombinationen med padel och relax gjorde att vi med våra gäster som bodde på hotellet hade en trevlig eftermiddag innan festen drog igång.
Läget är fantastiskt med utsikten och tack vare terrasstaket kunde vi nyttja även terrassen hela kvällen.
Våra gäster har bara superlativer om Ringenäs och allt som serverades och vi kan bara hålla med!
Varmt tack från Susanne & Göran Andersson, juli 2023"