GOLFUTVECKLING

GÖR DIN GOLF ROLIGARE GENOM ATT BLI ÄNNU BÄTTRE!

______________________________________________

 

Här på Ringenäs använder våra personliga golfutvecklare sig av ett helhetstänkande genom att väva samman teknik, fysik och utrustning i vår analys. De går kontinuerligt nya utbildningar som omfattar kunskap om golfteknik, utrustning samt hur spelarens fysiska förmåga påverkar tekniken. Allt för att du ska få bästa möjliga hjälp att utveckla din golf.

 

Till vår hjälp har vi ett svinganalysprogram, en balansplatta (kraftplatta), bollradar och kunskap att anpassa utrustningen efter dina behov. För att ytterligare höja kvalitén på din tid hos oss och klubbutprovning har vi byggt en toppmodern studio där vi har 4 utslagsplatser. Vi är ett Balance Golf Center sedan 2014 som du kan läsa mer om här.

 

På Ringenäs erbjuder vi golfutveckling genom både privat och grupp. Därtill har vi även klubbutprovning där vi hjälper dig att hitta de bästa klubborna för dig. I menyn till vänster kan du läsa mer om privat golfutvecklinggruppkurserKlubbutprovning och priserna

 

Knatte- och juniorverksamhet

Vi är stolta över våra juniorer och knattar. Få klubbar har fler landslagsspelare och ändå tycker vi att Ringenäs är en riktig familjeklubb. Du är välkommen till oss oavsett om du är nybörjare eller proffs! Du kan läsa mer om våra knattar och juniorer här.